Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez méltó bosszú lenne?

Ez méltó bosszú lenne?

Figyelt kérdés
A történettől most megkímélnélek benneteket. A kérdés: Méltó büntetés lenne e egy gátlástalan, nagyképű szemétláda férfinak az ha lefizetnék egy prostituáltat hogy kezdjen ki vele, majd mikor lefekszenek egymással képeket csinálnék és elküldeném a férfi barátnőjének?

2014. jún. 13. 16:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nincs? Átvert, hülyének nézett, hazudott és összetörte a szívem
2014. jún. 13. 17:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas lenne a bosszú.

Nem egy tragédia ráadásul, nekem a volt férjem akkor találta ki, hogy cicázna egy kicsit, amikor a második gyerekkel voltam terhes. Több év cirkusz után a kérdésedet olvasva csak az jár a fejemben, hogy: csak ennyi?????????

Azért ez még nem a világvége.

Amúgy meg ha olyan jobbra-balra kufircolgatós, akkor úgysem fogja meghatni, hogy ez a barátnője esetleg elhagyja.... aki amúgy lehet, hogy tud is a kis kalandokról vagy legalábbis sejti, csak vannak olyanok, akik direkt becsukják a szemüket.

Szóval lehet, hogy semmit sem érnél el vele, a pacáknak lesz egy jó d....gása, ami miatt vagy otthagyja a barátnő, vagy nem. De tuti nem fog neki úgy fájni, ahogy te szeretnéd, hogy fájjon....

2014. jún. 13. 17:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyet tett a férjed :-( lehet hogy nem nagy dolog de nekem akkor nagyon fájt...màr nem fáj csak az van bennem hogy kapja vissza mert szívből gyűlölöm...a kapcsolata màr vagy 7-8 éve tart azért gondolom csak fájna neki ha véget érne legalábbis nagyon remélem
2014. jún. 13. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Nézd, mást ver a férje, anyagilag kisemmizi, egy szál hálóingben menekülhet előle éjszaka karján a gyerekkel, mert apuci részegen tombol... ehhez képest, hogy a farkuk után mennek, az szinte semmiség.

Az meg nem jelent semmit, hogy ennyi ideje van a csajjal. Ha kitör a botrány, akkor sem biztos, hogy elhagyja, vannak olyanok, akik megbocsájtják a félrelépéseket is a párjuknak. Főleg ha sok éve együtt vannak.

Ha meg szétmennek, egy ilyen fazon akkor se biztos, hogy sokat sír utána, megy a másik p...ncihoz.

Van amikor túl kell lépni a sérelmeken és letojni magasról az egészet.

2014. jún. 13. 18:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Csak magaddal tolnál ki. De meg is érdemled: nem bírsz túllépni a hibádon, tévedéseden: szerettél egy embert, aki kezdettől fogva csak a testedet akarta, és tudtam is.

Ha nem gyógyulsz ki ebből az egészből, az egész életed rámegy, és soha nem ismered meg az igazi tiszta szerelmet. Megéri? na ugye nem, ezért mondom: csak magaddal tolsz ki.

2014. jún. 13. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
* és tudtad is
2014. jún. 13. 18:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor még ennél is gyerekesebb voltál, abszolút meg tudom érteni a fazont. Egyet tehetsz: bosszúból nőj végre fel!
2014. jún. 13. 19:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem már attól is jobban érezheted magad, hogy belegondolsz, mi lenne, ha megtenném. De gondolj bele, ezzel inkább magadat járatnád le. Lehet, pár év múlva szégyellnéd. A te korodban ekkora korkülönbséggel egyébként sem érdemes kapcsolatban gondolkodni, hiszen, az a "felnőtt", aki egy kamasszal kikezd, valójában nem felnőtt. A te korosztályodban lehet menőnek számít, hogy egy idősebb fiú csapja a szelet, de a húszasok között ez elég ciki, hiszen hozzá képest még gyerek vagy.
2014. jún. 13. 20:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Igazaból ebben a történetben te is nyakig sáros vagy. Simán lefeküdtél volna egy foglalt férfival és most az fáj neked a legjobban, hogy nem kellettél neki szexen kívül semmi másra, miközben otthon -a maga módján- boldog a barátnőjével. Szánalmas vagy.
2014. jún. 15. 03:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondolom ugyanennyire megértenéd a bosszúszomját veled szemben annak a nőnek, akivel ez az illető együtt volt annak idején és akinek a kapcsolatába te mindenféle erkölcsi aggály nélkül beleszálltál volna és tönkretetted volna, és akitől te szeretted volna elhódítani azt a férfit...? Az hogy gyűlölsz valakit, az semmiféle erkölcsi alapot nem teremt számodra semmi ilyesmire. Sőt bizonyos értelemben már önmagában a te moralitásodat kérdőjelezi meg az, hogy bármilyen formában úgymondd kiéld a gyűlöleted a másik emberen (nem az érzés a bűn, hanem amit kezdtél vele).

Tehát teljesen jogosnak éreznéd hogy ha az a nő pl azóta is bosszút forralna ellened és adott esetben mindent elkövetne hogy tönkre tegyen téged...? De tényleg nem volna jogos? Nem érdemelnéd meg, ha csak azt nézzük hogy mit forraltál a fejedben, hogy bele akartál mászni a kapcsolatába, hogy szét akartad cseszni az életét?

De én annak a nőnek is azt mondanám a hasonló kérdésére -hogy nem érdemelnéd-e meg, hogy bosszút álljon(?)- hogy én nem tenném a helyében, egyrészt, mert lehetséges hogy neki is a saját háza táján volna érdemes elkezdenie sepregetni -ahogy veled kérdező ez biztosan így van-, másrészt mindenki azért felelős, amit tesz. Amit pedig más tesz veled, azért ő a felelős. Így te is felelni fogsz, azért, amit teszel. Szerintem inkább a saját szemedből vedd ki előbb a gerendát, amit a dédelgetett gyűlöleted közepette észre sem veszel, mert könnyen lehet hogy ha mindenki más is ilyen szemet szemért mentalitással élne -amit itt megvallottál magadénak-, akkor már te is rég alulról szagolnád az ibolyát...

2014. jún. 15. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!