Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez méltó bosszú lenne?

Ez méltó bosszú lenne?

Figyelt kérdés
A történettől most megkímélnélek benneteket. A kérdés: Méltó büntetés lenne e egy gátlástalan, nagyképű szemétláda férfinak az ha lefizetnék egy prostituáltat hogy kezdjen ki vele, majd mikor lefekszenek egymással képeket csinálnék és elküldeném a férfi barátnőjének?

2014. jún. 13. 16:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem olyan, mint a filmek. Hol kezdene ki vele? Fizetnél egy motelszobát is? Elbújnál a szekrényben a fényképezővel? Mi van, ha a komát nem érdekli a prosti?
2014. jún. 13. 16:36
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha sikerül ezt véghezvinni, akkor tökéletes. És lehetőleg olyan prostit keress akinek van valami nemi baja is :D :D
2014. jún. 13. 16:36
 3/25 anonim válasza:
100%
Elég nagy baj van veled, ha ilyeneken agyalsz, ha ismernénk a történetet, akkor kikérhetnéd a véleményünket, de így csak magadat járatod le.
2014. jún. 13. 16:38
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen, ha kell motelt is fizetnék. Kinyomozom merre jár a férfi pl kocsma vagy ilyenek ott meg ráküldöm. Ablakból fényképeznék vagy előre egy olyan szobát is biztosítanék ahol a fényképező màr tettre kész :-D. A prostiról nem fogja tudni hogy az tudom mi az ízlése biztos nem állna ellen ez az ember még a legyet is röptében meg... Bosszút kell állnom mert megérdemli és akkor meg tudnék nyugodni teljesen.
2014. jún. 13. 16:41
 5/25 A kérdező kommentje:
Akkor leírom a történetem: 16 éves voltam volt egy férfi aki 27 éves volt. Szerelmet mindent ígért. Viszont volt egy 7 éves kapcsolata is de a nőjével gyűlöltük egymást úgyhogy ez nem nagyon érdekelt. Szűz voltam és a férfinak az volt csak a célja hogy elvegye a szüzességemet el akart vinni panzióba. Pedig én tényleg szerettem mégis volt annyi eszem hogy nem feküdtem le vele hala istennek. Aztán elutazott külföldre dolgozni én sírtam mert tudtam hiányozni fog de mondta visszajön ne aggódjak. Aztán 2 hónap múlva visszajött találkoztunk egy parkban de ott is csak a panzióról meg a szexről tudott beszélni. Semmi nem történt köztünk csókon kívül. De nekem az első szerelmem volt nagyon szerettem mindig vártam hogy jöjjön mikor másodjára elment mondta ha jön hív én csak vártam és vártam de nem jött...csak meg akart fektetni és ennyi de közben elérte hogy bele szeressek teljesen összetörtem hónapokig tartott mire kihevertem fiatal és naiv voltam. De mostmár semmi más nincs bennem csak gyűlölet és bosszúvágy.. Ez az én történetem
2014. jún. 13. 16:48
 6/25 anonim ***** válasza:
Törd össze az Xbox-ját :D
2014. jún. 13. 16:49
 7/25 A kérdező kommentje:
Uhh második válaszoló ez a nemi bajos dolog jó :-D köszi az ötletet ilyenre nem is gondoltam :-D
2014. jún. 13. 16:51
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö: sürgösen menj pszichológushoz, mert igen komoly mentális problémád van!!!
2014. jún. 13. 17:01
 9/25 A kérdező kommentje:
Nincs mentális problémám egyszerűen csak azt akarom hogy neki is fájjon. Ez akkora bűn? Nekem is fájdalmat okozott.
2014. jún. 13. 17:09
 10/25 anonim ***** válasza:
Nincs itt mit megbosszulni...
2014. jún. 13. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!