Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintem a szia köszönés...

Szerintem a szia köszönés lányos. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Én ezeket szoktam használni: heló , szevasz , csá

2014. jún. 8. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem lányos.
2014. jún. 8. 15:40
 2/9 anonim válasza:
100%
De szerintem az meg olyan hülyén hangzik ha egy fiú úgy köszön egy lánynak, hogy csá. Annál már sokkal szebben hangzik a szia. Szóval szerintem nem lányos. Hanem normális. A szevasz meg a csá az ilyen macsós, vagy inkább ilyen bunkó köszönés xD
2014. jún. 8. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

A szia teljesen semleges, semmi lányos nincs benne.

A szevasz fura, a csá pedig bunkós.

Maradj a helónál vagy a sziánál.

2014. jún. 8. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én mondjuk hazajönnék a randiról, ha a barátom úgy köszönne nekem, hogy csá. :D
2014. jún. 8. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem te sokkal femininebb vagy, mint a szia köszönési forma.
2014. jún. 8. 16:10
 6/9 A kérdező kommentje:

bocs , de nem nagyon használtam szia köszönést , így nem is tudok annál maradni XD

Nekem eddig senki nem szólt hogy ezeket használom , a barátaim is mindig így szoktak köszönni hogy szevasz , heló , meg csá.

Úgy hogy nem vagyok ezzel egyedül.

2014. jún. 8. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:

a csá tökéletes.

fiúnak viszont szia.

2014. jún. 8. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
A csá bunkó.
2014. jún. 9. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
jó hát a csajokkal nem szokás cicázni, de persze ez fiútól függ. akinek helyén az egója és sorba állnak érte a csajok, az megteheti. fiúval persze más a helyzet, velük kapcsolatban nincs ez a jelenség azaz nekik "szia vagy hello"
2014. jún. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!