Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jó lenne (szerinte...

Szerintetek jó lenne (szerintem nagyon)?

Figyelt kérdés
Esetleg minden hónap x-edik napján odafigyelünk embertársainkra, mosolygunk pozitívan állunk a dolgokhoz stb (ez lenne a normális de ha őszinte vagyok SZINTE senki nem ilyen) ti mit gondoltok?

2014. márc. 30. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Pontosan hány éves is vagy?

Sok helyen már azért beszólnak az embernek, ha mosolyogva megy végig az utcán.

2014. márc. 30. 12:31
 2/9 A kérdező kommentje:
13.. szerintem nagyon gáz a világ amiben élünk és jó lenne változtatni legalább egy picit
2014. márc. 30. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vagy ezzel, de nekem szinte minden napom ilyen. Ha tudok segítek másokon, mosolygok, kedves vagyok. Nem kell ehhez világnap, minden rajtad áll, hogy hogyan viselkedsz, mit teszel másokért.
2014. márc. 30. 12:40
 4/9 A kérdező kommentje:
én is minden nap pozitív és mosolygós vagyok de nagyon zavar h az emberek milyenek
2014. márc. 30. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem minden nap ezt kellene csinálni.
2014. márc. 30. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:

"én is minden nap pozitív és mosolygós vagyok de nagyon zavar h az emberek milyenek"

- Vagyis egy egocentrikus személyiség vagy, aki azt szeretné, ha a környezet hozzá idomulna, de ő nem próbálná meg egy pillanatra sem megérteni a környezetét.

2014. márc. 30. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:
na ert te pont tudod... de próbálkozom és mivel gyakran csináltam ezt elvárták tőlem MINDIG
2014. márc. 30. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
és mindig én vagyok a rossz és a gonosz m1 ez egy hülye ötlet... ennyi
2014. márc. 30. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Az emberek pont azért olyanok, amilyenek, mert mindenkinek vannak elképzeléseik, elvárásaik, amelyet érvényesíteni akarnak ahelyett, hogy odafordulnának a másikhoz.

Most megsértődhetsz, de a jó szándék ellenére alapvetően Te sem különbözöl ettől, ha így állsz hozzá.

2014. márc. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!