Kedvesek, maga az ország is jó, a kereset is, (bár ez egyértelmű hogy jobb mint itthon) De ott szabályok is vannak hogy ha veszel pl. egy csizmát, akkor oké egész olcsón megveszed, de akárhányszor újat akarsz venni egyre drágább. De magára a kérdésre válaszolva igen, a finnek jófejek.
2014. jún. 6. 22:35
2/14 anonim válasza:
Semmi baj veluk. Felig meddig tavoli rokonok.
2014. jún. 6. 22:35
3/14 anonim válasza:
Mi ez a csizmás dolog, kifejtenéd bővebben? :D
2014. jún. 7. 09:19
4/14 anonim válasza:
Tehát ha teszem azt 70 éves vagyok és a sajàt keresetemböl az ötvenedik pár csizmát veszem, akkor az már marha drága lesz. De mi van ha én két párat akarok vásárolni minden évben, az már száz pár. A viccet félre téve, a finnek szerintem is kedvesek, csak valahogy nagyon ráérősek úgy is mondhatnãm lassuak. Amúgy Finnorszàg egyszerűen imádni való tėlen-nyáron egyaránt.
2014. jún. 8. 16:10
5/14 anonim válasza:
Egyetértek, imádnivaló hely. <3
Pár hét múlva én is utazok oda egy 5 hetes nyaralásra.
Egyébként tényleg fura amit írsz, h kicsit olyan ráérősnek tűnnek, nekem is ez jutott róla eszembe annak kapcsán, h ugye ott nyáron sok finn a parkokban a füvön, cigarettával a kezükben órákon keresztül csak sörözgetnek, néha részegedésig, és hogy bírt egy ilyen alkesz nemzet ilyen élhető jó országot összehozni. :D
2014. jún. 8. 21:55
6/14 anonim válasza:
5#
Teljesen Igazad van,:) valóban szeretnek inni.
2014. jún. 9. 06:48
7/14 anonim válasza:
Nagyon nagy elterjedt baromság ez a finnugor nyelv. Ez egy Habsburg dokumentáció volt hogy csökkentsék a nacionalizmusunkat, sikertelenül csak sajnos rajtunk kívül mindenki elhitte és most lassan mi is azonosulunk a külföldiekkel. Semmi közünk a finnekhez. Se a nyelvünk, se a történelmünk, se a kultúránk nem hasonlít. Mai napig az iskolában kihúzatják a diákokkal a finnugor baromságot a történelem tanárok ha benne van a tankönyvben. Az én történelem tanárom is ezt tette és évek után megnéztem az új kiadást abból a tankönyvből és az egész finnugrosdit kivágták belőle.
Annyira van közünk a finnekhez mint a portugálokhoz.
2014. jún. 13. 11:14
8/14 anonim válasza:
Esetleg vegyél akkor a kezedbe egy finn nyelvtankönyvet és akkor nem írnál ekkora ökörségeket.
2014. jún. 13. 14:59
9/14 A kérdező kommentje:
Kedves hetes, akkor gondolom hogy a Wikipédia is egy csúnyán átvert oldal lenne? Mellesleg igen is hasonlít a mondatösszetételünk, több szavunk is. A kultúránk csak azért nem egybe függő, mivel ők hamarabb jöttek el az őshazánkból. Egyébként amit most leírtam az csak az én véleményem, nem biztos hogy így van, de kiállok a nézeteim mellé. Amúgy minden válaszolónak köszönöm a véleményt!:)
2014. jún. 14. 20:22
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az oroszban például sokkal több szó hasonlīt a magyarra, sapka, lámpa, vödör. k...a, puska és ez természetesen nem a teljes lista.A türkmének, minket magyarokat tartanak testvér népnek, nekik így tanítják az iskolában. Úgyhogy erről lehetne még sokáig vitázni. A wikipédiárol meg csak annyit hogy emberek írják és olvastam már ott is hülyeséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!