A világ fejlődik ilyen lassan, vagy én gondolkodtam túl futurisztikusan?
Figyelt kérdés
elértük a 2010-et...hmm igazából kicsit csalódtam. ha belegondoltok ez már csak 2000től is egy évtized. és én már 19 vagyok. néhány éve még arra gondoltam sokkal fejlettebb lesz a világ 2010re. nem olyan nagy jövőbelien de pl. általánossá válnak a nagy plazmatv-k, kiszorulnak a régebbi kocsik, stb. aztán már hogy hipp-hopp itt is van a 2010 maradt minden ugyanolyan...szaladgálnak 20-30 éves kocsik az utcákon, sokaknak van kis képernyős tvjük, és a vidék néha olyan hatásokat kelt....szóval én is vidéken lakom, de kisvárosban és volt hogy mentünk egy kis faluba, és komolyan mondom bementünk a házba és olyan 60as éveket idézett minden! fekete-fehér képek a falon, öreg bútorok, régi stílusúak, meszelt vályogház..és ez most 2009ben! szóval igazából alig történt változás amit a hétköznapi ember észrevesz. mert biztos történt sokminden eddig is de nem tudom..talán csak én gondoltam túl gyorsan fejlődni a világot? belegondoltam ha így megy, talán öregkoromra sem fog olyan gyökeres változás végbemenni...viszont lehet egyszercsak hopp túllép rajtam a technika és én is csak egy lemaradott felnőtt leszek aki alig ért valamit a fiatalok beszédéből, dolgaiból...2010. jan. 1. 16:37
11/13 anonim válasza:
Mellesleg a 20-30 éves kocsik sok esetben jobbak a mostaniaknál..
Az én autóm pl egy 21 éves japán daihatsu, kicsit már rohad is, de simán elmegy nyáron etanol + fűtőolaj keverékkel, mindenféle átalakítás nélkül.
Emiatt nekem a benzin durván számolva 160 ft tal olcsóbb literenként, mivel az olaj ingyen van (sok maradt régebbről)
Ettől egy mai modern autó kifingana fél óra alatt!
Én meg már megtettem vele eddig 15.000 km-t és semmi különösebb.
A kocsi beindul, néha kicsit fázik a motor, meg büdös mint az állat de megy és ez a lényeg!
Szereti ha hőség van, jobban ég benne az olaj.
12/13 anonim válasza:
Elírtam, az etanol olcsóbb 160 ft-tal
A lényeg annyi hogy majdnemhogy ingyen autózok..
13/13 anonim válasza:
A vilag rengeteget valtozott meg 2000 ota is. Eleg megnezni egy filmet a 90-es evek vegebol es latni, hogy mennyire masok voltak a TV-k, mobilok, szamitogepek. 8-10 eve nagy szo volt, ha valakinek digitalis fenykepezogepe vagy laptopja volt...mondjuk, en a fejlettseget nem ebben mernem, de ha a technikai fejlettsegre gondolsz, akkor is ugy gondolom, hogy 10 ev is sok valtozast hozott. Persze nem annyit, mint a 80-as evekhez kepest a 90-es evek, de egyre kifinomodik a technologia. Meg arra is gondolj, hogy vannak olyan emberek, akiket annyira nem erdekel mindez es nem vagynak bazi nagy plazmara meg a legujabb butorokra...vagy meg sem engedhetik. En az USA-ban elek es az antik hatasu butorok es hazak viragkorszakukat elik. A regit megbecsulik. Mondjuk nagyon idos kocsikat nem latok az utakon, a mutyurokben az ujat veszik, de a magyarok is. Maguk a hazak regiek, a butorok is. De nem tudom, hogy ezzel mi a gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!