A világ fejlődik ilyen lassan, vagy én gondolkodtam túl futurisztikusan?
Ez Magyarország szegények
vagyunk
Ha kimennél pl New Yorkba más lenne a helyzet
Hidd el a világ iszonyatosan fejlett és ezerarcú!
Persze nem átlagember olcsó jánosnak aki bérből fizetésből él és még életében nem jutott tovább bulgáriánál.
A "lakosság" nak nevezett emberhalmaz csupán az emberi faj ranglétrájának legalján áll..
Próbáld szélesíteni a világlátásod, persze ehhez rengeteget kell tanulni vagyont és presztizst felhalmozni hogy kijuss a "közember" halmazból...
Plusz én nem is értem hogy lehet így gondolkodni :D
Egyszerű vagy mint egy rajzszög bszod!
Megint előző.
Szóval az hogy így látod a világot híven tükrözi hogy fogalmad sincs a valódi világról és a tv-n nőttél fel!
Ez az állapot amiben most vagy a tipikus agymosott ember állapota!!!!!!
Ezért meglepő és furcsa számodra az igazi valóság állapota (a vályogház a vidék meg a többi)
Próbálj civilizálódni müvelődni és szokj le a Tv-zésről, mert így csak egy agymosott életképtelen birka leszel a világban akinek fogalma sem lesz róla hogy most mihez is kezdjen...
Első válaszolónak!
Te voltál már New-York ban?
vagy csak a Tv ben láttad?
El sem hinnéd mik vannak ott!! pl senkinek sincs mosógépe, mindenki mosodában mosat ami szerintem undorító!
Olyan szinten sürün lakottak a házak hogy az emberek szinte egymás nyakába szarnak!!!!
A világ fejlődik hidd el, csak itt haladnak visszafelé..
Juss el valahogy Tokyo-ba, le fog esni az állad!!
Volt egy haverom onnan a neten, ott már 2002 ben vidotelefon volt + videohívás, itt akkor volt még nagy szám az mms...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!