Ma a buszon hagytam a telefonomat. Vissza kiálltam a busz elé, leintettem, de már nem volt rajta, a busz már az utolsó megállóról jött vissza. Ott akkor 5 ember maradt a buszon. Mind az 5 öt ismerem, mind az 5 nél voltam, mind az 5 gyanús?
Figyelt kérdés
Nincs konkrét ember akire azt mondanám, hogy ő volt, és elhagytam, nem közvetlen ellopták. A rendőrség foglalkozna az ügyemmel, bemérné a telómat? Vagy a T-Mobile ? Huawei Ascend Y3002014. jún. 3. 19:54
11/11 anonim válasza:
És ha a buszsofőr találta meg és eltette? Az utolsó megállónál nem lehet, hogy végigment rajta és megtalálta?
Én amúgy találtam egyszer egy mobilt a metrón, pont a végállomáson szálltunk le, bevittem a forgalmi ügyeletre. Egy ember volt ott, nagyon lelkendezett, hogy köszönjük.... és ennyi. Hogy utána visszakerült-e a tulajdonosához az kétséges, utána gondoltam rá, hogy nem lett volna szabad leadni, hanem felhívni a benne lévő számokat (mondjuk Anyu vagy Szerelmem ha van ilyen) vagy várni amíg hátha a tulaj megcsörgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!