Ma a buszon hagytam a telefonomat. Vissza kiálltam a busz elé, leintettem, de már nem volt rajta, a busz már az utolsó megállóról jött vissza. Ott akkor 5 ember maradt a buszon. Mind az 5 öt ismerem, mind az 5 nél voltam, mind az 5 gyanús?
Csupa mocskos, álszent ro*adék van ebben a világban. Nagyon kevesen gondolkodnak úgy, hogy ami érték, és megtalálom, majd ha tudom kié, vissza is adom neki, hiszen tisztában vagyok vele, hogy azért a másik (vagy anyukája) megdolgozott.
Bezzeg ha én lopnám el az övét, de hisztizne az ilyen okádék állatja...
Szia!
Nekem is ugyanígy lopták el a telefonomat, hogy ottfelejtettem valahol és utána már hiába kerestem.
A rendőrségen egy hölgy nagyon segítőkész volt, utánajárt az ügynek, viszont a T-Mobile nem volt kifejezetten együttműködő... Mindenféle nyilatkozatokat nyomtak a rendőrnő kezébe, hogy majd írassa alá velem, meg a tanúvallomásomat is még egyszer kézzel írva kérték... Aztán meg nem csináltak semmit. Megszűnt a nyomozás, és kalap-kabát. Szóval szerintem nem látod többé a telefonodat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!