Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma a buszon hagytam a telefono...

Ma a buszon hagytam a telefonomat. Vissza kiálltam a busz elé, leintettem, de már nem volt rajta, a busz már az utolsó megállóról jött vissza. Ott akkor 5 ember maradt a buszon. Mind az 5 öt ismerem, mind az 5 nél voltam, mind az 5 gyanús?

Figyelt kérdés
Nincs konkrét ember akire azt mondanám, hogy ő volt, és elhagytam, nem közvetlen ellopták. A rendőrség foglalkozna az ügyemmel, bemérné a telómat? Vagy a T-Mobile ? Huawei Ascend Y300
2014. jún. 3. 19:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
5 ember szállt le a buszról, és mindegyik gyanús * Kijavítva.
2014. jún. 3. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a BKV talált tárgyak osztályán, aztán próbálkozz a rendőrségnél. Rendőrségben ne bízz, de egy próbát megér, a T-Mobilnak meg nincs ilyen hatásköre...
2014. jún. 3. 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
De leszálltam, és mikot jött vissza a busz leintettem, és megnéztem a buszon, és nem volt ott, az 5 ember közül volt valaki
2014. jún. 3. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Csupa mocskos, álszent ro*adék van ebben a világban. Nagyon kevesen gondolkodnak úgy, hogy ami érték, és megtalálom, majd ha tudom kié, vissza is adom neki, hiszen tisztában vagyok vele, hogy azért a másik (vagy anyukája) megdolgozott.

Bezzeg ha én lopnám el az övét, de hisztizne az ilyen okádék állatja...

2014. jún. 3. 20:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát a rendőrség nem foglalkozik az ügyemmel, mert hát elhagytam, és és utána lopták el :S Most akkor rá kellene mondanom az egyikra, hogy tudom, hogy ő volt, és akkor bemérnék.
2014. jún. 3. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Hívd fel.
2014. jún. 3. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:
kivették simet
2014. jún. 3. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ugyanígy lopták el a telefonomat, hogy ottfelejtettem valahol és utána már hiába kerestem.

A rendőrségen egy hölgy nagyon segítőkész volt, utánajárt az ügynek, viszont a T-Mobile nem volt kifejezetten együttműködő... Mindenféle nyilatkozatokat nyomtak a rendőrnő kezébe, hogy majd írassa alá velem, meg a tanúvallomásomat is még egyszer kézzel írva kérték... Aztán meg nem csináltak semmit. Megszűnt a nyomozás, és kalap-kabát. Szóval szerintem nem látod többé a telefonodat.:(

2014. jún. 4. 10:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha felvinnék 54000FT-ra már bemérnék, mert 50000FT-tól bűncselékmény
2014. jún. 4. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, azért nem úgy van az, hogy "hádecsakegytelefon", mert komoly értéket képviselnek mostanság. Persze az a tény, hogy az embernek feleslegesen sok egy 50-100 ezer ft-os telefon, megint más dolog. Akinek drága a telefonja, vigyázzon rá. Én főbe is lőném magam, ha 55 ezer ft-ot elhagynék, fél fizetésem, mit zabálnék a hónapban?
2014. jún. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!