Borzalmasan. Életem legrosszabb Szilvesztere!! Éjfélig itthon elvoltunk aztán elmentünk ide a helyi discoba, de nagyon uncsi volt, kevesen voltak-átlag életkor 15 -év. Szóval nem is ragoznám tovább a dolgot. Remélem másnak jobban sikerült.
Amúgy BÚÉK!!!!!!!!!!!
2010. jan. 1. 03:44
2/27 anonim válasza:
Nagyon jó volt! De hosszasan nem írnám le, mivel két helyen voltam, és két oldal teli lenne az írásommal :D
2010. jan. 1. 03:47
3/27 anonim válasza:
Pont olyan volt mint bármelyik másik nap, kivéve hogy a kutyámra kellett vigyáznom mert meg volt rémülve.
2010. jan. 1. 04:01
4/27 anonim válasza:
21től 3ig discoban voltunk hugomékkal, elvoltak ők is, meg én is.
találkoztunk pár ismerőssel is, meg ment a flörtölés.
tavalyhoz képest sokkal jobban telt. :)
2010. jan. 1. 04:05
5/27 anonim válasza:
Látom mindenkinek f@szán telt a szilveszter...:XD Nekem jól telt annak ellenére,hogy dolgoztam..(zártkörű buli biztositása röviden...),elvileg még most is(bár laptopozok..),de már kezdenek szállingózni haza a lerészegedett emberek,5-kor úgyis vége!Az egészben csak az volt a sz@r,hogy nem ihattam csak egy kis pezsgőt,de legalább pénzt is kerestem és buliban is voltam...
Nah, BUÉK mindenkinek!!:)
2010. jan. 1. 04:38
6/27 anonim válasza:
életem legrosszabb szilvesztere volt
2010. jan. 1. 04:40
7/27 anonim válasza:
Nagyon szarul indult, de jó lett a vége :) Az már kevésbé volt kellemes, hogy félútig gyalog jöttünk haza, de aztán lecsaptam az egyetlen létező szabad taxira a városban :)
2010. jan. 1. 04:40
8/27 anonim válasza:
Nagyon szar volt a baratnommel ossze vesztem az este es nem mentunk el a mar kifizetett helyre 2 dolgot is vesztettem a 100 eurot es a baratnomet is
2010. jan. 1. 05:44
9/27 anonim válasza:
Olyan volt mint egy szimpla este semmi különös, az éjféli tűzijáték kivételével ami nálunk tartot 1órán keresztül. A szomszéd gyerekek meg üvöltöttek a kutyák vonyitottak szegények:-(B.u.é.k. mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!