Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még valaki akinek nem...

Van még valaki akinek nem telt túl jól ez a nyár?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron nem csináltam semmit,azonkívűl,hogy 4 hétig betegen feküdtem a szobámban.Egyszer voltam bulizni és ennyi.Semmit sem sikerült megvalósítani a terveimből.Ráadásul olyan fehér vagyok,mintha tél lenne.

barátaim nincsenek,nemtudnék programokat csinálni.Olyan csalódott vagyok,és már jövőhéten suli.Életem eddigi legrosszabb nyara volt.:(

2010. aug. 23. 09:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Nekem jól telt!! Bár nem sok mindent csináltam... Várom a sulit..
2010. aug. 23. 09:47
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem anyagilag volt nagyon durva ez a nyár, amúgy nem lehet okom panaszra, csak hát a pénz :S
2010. aug. 23. 09:50
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Én se valósítottam meg sok mindent, de sajnos a sok buli miatt... :S Barna még lehetsz, menj ki napozz! Miért nincsenek barátaid?
2010. aug. 23. 09:52
 4/26 anonim ***** válasza:
86%

nyugi nem csak te vagy így ... nekem se telt ez a nyaram valami jól....

ugyebár érdekbarátaim,szóval ilyen hogy elmenni egy kicsit a barátnőhöz vagy bringázni beszélgetni...kilőve !

Nem mentünk sehova nyaralni,mivel nincs pénz,se idő szóval az is kilőve.

Hogy mivel töltöttem ezt a vakációnak nevezett hülyeséget...nos:

evés-ivás

gépezés

olvasás

kint segítettem

takarítottam

és amikor bementünk a szomszéd városba bevásárolni !

2010. aug. 23. 09:52
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

Az első válaszolónak gratulálnék. Csezd már el mégjobban a kérdező hangulatát.

A kérdezőnek: nyugi van még hátra bő egy hét. Menyj el napozni, sétálni. Fedezd fel a várost. Menyjél strandolni (néha még jobb is mint csoportostul). Ha nincsen barátod, de mégse szeretnél egyedül lenni akkor hívd fel valamelyik osztálytársadat és hívd el valahova. Ki tudja, ha elfogadja lehet, hogy össze is haverkodtok. Ne kenődj el tart még a nyár.

2010. aug. 23. 09:53
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, én sem csináltam semmit, kb annyit mint te, voltam 1-2szer bulizni (ami jó volt), fehér vagyok mint a fal (nem is akartam lebarnulni, nekem az furán állna), barátaim ugyan vannak, de nem nagyon csináltunk közös programokat, ezzel sem volt bajom, nem vagyok az az elmászkálós fajta. Viszont mégis ez volt életem egyik legjobb nyara úgy gondolom, mert végre rájöttem mit akarok kezdeni magammal az életben.

Persze az tényleg nem jó hogy beteg voltál. :|

19L

2010. aug. 23. 09:53
 7/26 anonim ***** válasza:
67%

ohh...és ezzel a barnulásos dologgal meg annyit,hogy én meg nem is tudok barnulni...egyszerűen ilyen a bőröm.

Hiába fekszek ki a napra.... esetleg annyit érek el ,hogy leégek...de barnulás az nuku !

2010. aug. 23. 09:54
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
09:54 vagyok és 09:52-es válaszomra írtam !
2010. aug. 23. 09:56
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Felvételi és pótfelvételi miatt egész júniust és augusztust tanulással töltöttem, de a július is nagyon elcseszett volt.
 10/26 anonim ***** válasza:
85%

Hmm...én se valósítottam meg semmit amit akartam. Már várom a sulit, legalább ott nem unom magam

19/F

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!