Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még valaki akinek nem...

Van még valaki akinek nem telt túl jól ez a nyár?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron nem csináltam semmit,azonkívűl,hogy 4 hétig betegen feküdtem a szobámban.Egyszer voltam bulizni és ennyi.Semmit sem sikerült megvalósítani a terveimből.Ráadásul olyan fehér vagyok,mintha tél lenne.

barátaim nincsenek,nemtudnék programokat csinálni.Olyan csalódott vagyok,és már jövőhéten suli.Életem eddigi legrosszabb nyara volt.:(

2010. aug. 23. 09:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én akartam dolgozni ilyen ideiglenes mezőgazdasági diákmunkákat, de ebből csak 4 nap valósult meg, tehát még 10.000 ft-t sem kerestem... Voltam nagyszüleimnél összesen 1 hetet, amúgy itthon döglök. Terveztem, hogy kijárok futni, de valamitől nagyok elkezdett fájni a térdem, kattog az ízületem, úgyhogy ez is abbamaradt. Életem legelbäszottabb nyara...
2010. aug. 23. 12:26
 22/26 anonim ***** válasza:
49%

Nekem igazából nagyon jól telik ez a nyár! Gyakran strandoltunk (ha csak fél napokat is), és szinte alig voltunk otthon (fagyiztunk, bográcsoztunk, sétálgattunk, kutyáztunk...). És ezt nem azért írom Kedves Kérdező hogy még jobban lelombozzalak, hanem hogy a sok negatív válasz mellett pozitívat is kapj, hátha ezt vonzod be!

Egyébként mindemellett dolgozok (8-16 ig), a szüleim baromi zűrös kapcsolata miatt éppen költözök és van egy nyávogós macskám is. :)

Ne keseredj el! Attól, hogy a nyárból már csak egy hét maradt, még nincs veszve semmi! Az ősz ugyanolyan klassz, szerintem a vénasszonyok nyarától nincs szebb időszaka az évnek!

2010. aug. 24. 09:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát, ha ez megnyugtat, nekem is iszonyatos volt a nyaram, de legalább nem ért meglepetésként, mert az összes többi is ilyen volt - hála a "barátaimnak", akik annyira szeretik a társaságomat, hogy összesen 2szer találkoztunk a 3 honap alatt..:S:S (Persze Iwiw-en/Myvip-en látom a képeken nekik jól telt a nyaruk).

1-2 -szer még elmentem anyukámmal strandra, és ennyiből állt a nyaram.És most kezdődhet a suli, ahol szintén egyedül vagyok, nem baj már csak ezt az utoolsó évet kell kibirnom, ez nyugtat.

2010. aug. 26. 12:15
 24/26 anonim ***** válasza:

Fél nyaramat nyárigyaxival töltöttem, a másik felét meg otthon gépezéssel, motorozással, Tv-zéssel.

A haverok nem hívnak sehova, talán most megyek majd buliba ha minden igaz de már fél éve nem voltam.

2010. aug. 26. 17:15
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! :) Megnyugtató más nyomoráról is olvasni nem? :) Szerintem sokkal elviselhetőbb a rossz, ha másnak is jut belőle rendesen. Ilyen az emberi természet na... :) Azért szeretek rossz dogákat írni, elcseszni a vizsgákat, mindenféle nyomorult dolgot átélni, mert olyankor már csak röhögni lehet ezen a nyomorult állapoton. Fel a fejjel, már csak jobb jöhet. :)
2010. aug. 26. 17:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Egy elcsúszott vizsga miatt nem mehettem államvizsgázni, és így egész magamba süllyedtem. Majd a nyár nagy részén nyelvvizsgára tanultam, ami nemcsak, hogy sokba telt, még ki tudja, hogy megvan-e. Aztán, majd' egész nyáron itthon voltam, "egyedül", barátok nélkül; igaz volt pár hétvégém, amit máshol töltöttem, de nem tűnt igazi nyárnak a dolog. Ráadásul a terveimből alig-alig valósult meg bármi. Talán csak az, ami spontán jött. Egy dolog azonban mégis jó, az, hogy "szabad" vagyok újra, ezt szeretem.
2010. aug. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!