Van még valaki akinek nem telt túl jól ez a nyár?
Ezen a nyáron nem csináltam semmit,azonkívűl,hogy 4 hétig betegen feküdtem a szobámban.Egyszer voltam bulizni és ennyi.Semmit sem sikerült megvalósítani a terveimből.Ráadásul olyan fehér vagyok,mintha tél lenne.
barátaim nincsenek,nemtudnék programokat csinálni.Olyan csalódott vagyok,és már jövőhéten suli.Életem eddigi legrosszabb nyara volt.:(
nekem tavasszal volt egy műtétem, nyaralásból visszatérve elveszítettem az állásom, és pár nap múlva a párkapcsolatom.
találtam munkát, de nt. 80-nal kevesebbet fogok keresni, most mellékállást keresek mellé.
viszont megint volt egy kettesem a lottón, idén másodszor.
Nem mondom, hogy jól telt azt se hogy rosszul. De azért egy picit unalmasnak mondhatnám. Egésznap itthon ülök mióta nincs suli, barátom dolgozik vele nem tudok lenni. Tanulnom kellett egy vizsgára ami októberben lett volna és kiderült a suli 10fő alatt nem indít vizsgát! (nem pótvizsga) Szóval ezzel telt eddig az időm. Max 4alkalommal voltunk strandon barátommal meg 2szer bográcsozni és ennyi. :S
Volt már jobb nyaram is. A következőre leszek kíváncsi.(Külföldön)
Se barátok
Se nyaralás
Se pénz
Se semmi
De sok unalom;)
....................
Nekem sem volt jo a nyar :(
Munkaba jartam minden nap, se buli semmi hetvegenkent (junius 1 tol egy szabadnapom sem volt 3 valtasban nyomattam a munkat ) a csaladom mar nagyon ki van akadva ream h mindig csak a munka ezert megigertem h a szilvesztert en fizettem 4 szemelyre :)
Nekem..hát..úgy őszintén egy szóval lehetne jellemezni ezt a nyarat:SEMMILYEN! Semmilyen nem volt! Egy nagy rakás sz.a.r volt!
Ennyire unalmas nyaram sosem volt még. Az oka bővebben: tavaly még jóban voltam a régi általános iskolás barátaimmal. Ebbe az évbe viszont 'összevesztünk'. A másik megváltozott nagyon rá se ismerek már, nem olyan mint régen.(belsőleg) Még ezt is meg kell még emésztenem, hogy azokat akiket a legjobban szerettem akikkel minden jót csináltunk most nincsenek mellettem. Rajtuk kívül van még 2 barátnőm,d e velük nem nagyon szoktam találkozni. IGazából azért, mert az egyik közülük nagyon megváltozott szintén belsőleg. (hogy azért ne nézzetek hülyének elmondom, hogy kezd átmenni tipikusnyafkába amit én nagyon nem bírok) A másik meg sosincs itthon.
Úgyhogy maradt a teljes magány. De nem baj. Sokat gondolkodtam, és rájöttem dolgokra..Amikre előtte csak a választ kerestem. Szerettem volna fejleszteni rajz tudásom, helyette verseket kezdtem el írni elég jól haladok. A sulit viszont nem várom, mivel elég idióta oszt.társaim vannak, nem is nagyon kedvelnek engem de ez már más tészta.
Úgyhogy ne aggódj lesz ez még Jobb is!;-) Most összejött minden, de hiszek benne, hogy ennél lesz jobb nyaram is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!