Szerintetek hány éves kortól érdemes magunknak facebook-ot csinálni?
Értelmesen kell használni a facebookot és ennyi. Álnévvel és álinformációkkal beregisztráltam, belájkolgattam azokat a dolgokat amik tényleg tetszenek (nem csak úgy össze-vissza mindent ami elém került hanem amik tényleg érdekelnek engem) és csak tényleg azok az ismerőseim akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot. (kb. 10 ismerősöm van facebookon)
Eredmény: Egyrészt nem talál be minden második idióta az álnév és álinformációk miatt. Másrészt ha megnyitom a facebookot akkor nem minden gyökérség ugrik be a szemem elé, (széttrancsírozott állatkák ha nem osztod meg akkor nincs szíved jelzésekkel, stb) hanem egy szájízem szerint összeválogatott hírfolyam. Harmadrészt csak tényleg olyan emberek fognak rám írni akikkel szívesen beszélgetek.
Többen is csesztettek hogy jelöljem be őket. Mondtam nekik hogy a telefonszámomat tudják, lehet hívni vagy sms-t küldeni és ennyi.
Bár én már jóval idősebb vagyok nálad, neked is csak azt tudom mondani mint bárki másnak. Ésszel bánj a személyes adataiddal, mert egy apró morzsával is nagyon könnyen vissza lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!