Rajtam kívül lesz valaki otthon szilveszter este?
Csak nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen retardált, aki otthon és egyedül van. ^^
19/f
Feleslegesen nem verem a penzem alkoholra stb.
Jön januar akkor is enni kell.
Nyugi, rajtad kívül még rengetegen töltik otthon a szilvesztert pl. mi is. Eleve nem szeretjük a csakazértisjólérzemmagam bulikat, plusz van egy kisgyerekünk, akit nem pattintunk le senkihez csak azért, hogy mi tombolhassunk. Helyette együtt vagyunk, már megvacsoráztunk (persze, jó kis szilveszteri menü volt), nézzük kicsit a tévét, beszélgetünk, játsszunk, aztán lefekszünk aludni. Legalább holnap nem fog fájni a fejünk :=)
BUÉK!
jelentem én is itthon vagyok és maradok is :D
soha nem voltam az a bulizós típus és nem pont most fogom elkezdeni...és szégyen vagy nem szégyen inni sem fogok mert nem szeretem az alkoholt :D
Helyette biztos helyre viszem a kutyáimat, megeszem a lencsefőzelékemet meg a virslit hozzá és szépen eltévézgetünk a családdal majd valószínűleg éjfél után egyből megyek lefeküdni és közben azon töröm a fejem, hogy a szomszéd vajon a háztetőnkre vagy az ablakom alá dobálja a petárdát :D.... retardált lennék? hmmm nem érzem magam annak
Szinte szószerint ugyanezt a kérdést akartam feltenni, mikor felajánlotta ezt a topikot :P
Én is itthon töltöm a szilvesztert, soha ne voltam bulizós típus, ez a szilveszteri kötelező bulizzunk/igyunk mint állat része dolog pláne nem érdekel. Ünnepként fogom fel, koccintás, újévi fogadalmak stb. :)
...és BUÉK minden e topikba beíró, otthonülő társamnak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!