Olyasmi erdős, fás helyet keresek, ahol lehet lakni! Szeretnék majd egy lovas farmot, és egyben tábort is alapítani! Olyan hely kéne ami nincs olyan Messze Győrtől! Győr mellett lakom, Ácson. Hova tudnék költözni? Ahol ilyen hely van?
jaj nem erről van szó!De hátha valóra válik az álmom
nehogy félreérts már 7 éves korom óta gyűjtök hátha lesz egy farmom, bár még csak 12 éves vagyok, szóval ne nagyon gondold hogy sok pénzem van
szia!
remelem nem adtad fel az almaid! bar nem ismerem Gyor kornyeket, biztos ratalalsz majd arra a helyre ahol erdemes lesz belevagnod ebbe a nagyszabasu tervedbe!sok sikert! es kitaratast...
első vagyok. már nem is emlékeztem a kérdésedre.
szóval én érdi vagyok, és elég gyakran látok lovasokat. szépen az út mentén lovagolnak, szabályosan, mint a kerékpárosok. az ilyen állattulajdonosok biztosan legalább részben maguk kaszálják a szénának valót. jómagam egy hatalmas barackos mellett lakom, vannak errefelé tanyák is. persze az Alföldön sokkal csendesebb.
sok sikert az álmaid megvalósulásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!