Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz van, nem akarom lemondani,...

Gáz van, nem akarom lemondani, de mégis lemondom, ez rossz?

Figyelt kérdés
Sajnos hívtak szilveszterre buliba a barátnőm, és mentem is volna vele meg a húgával. De jön egy másik lány is és tudom, hogy mi lenne, ezért benyőgtem hogy nincs kedvem menni. Ez nagyon rossz? Szeretnék én is társasági ember lenni, még se akarok menni.
2009. dec. 30. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Lesz még 100 és 1 buli jövőre is amire elmehetsz, nem 1 suilbeszteren múlik a társasági élet. Ha nincs kedved, hát ne menj (bár semmi konkrétumot nem írtál, hogy pontosan miért nem akarsz)

De mondom nem baj. Ha tudsz, menj másokkal, menj át egy haverhoz, aki szintén otthon kuksol vagy csak aludd át magad az újévbe :)

2009. dec. 30. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi! Konkrétum az,hogy velük voltam már bulizni és nem érezném jól magam szerintem! Csak nem mondhatok mindent le ha így érzem! Érted...:) Amugy L/18
2009. dec. 30. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Még mindig én. De amúgy attól még megpróbálhatnád, maximum majd lelépsz még éjfél előtt, vagy utána nem sokkal, hogy várnak 1 másik helyen. Szerintem még ez is bőven beleférne, de esély is adsz a dolognak, hátha mégis jó lesz ;)
2009. dec. 30. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

én is mindig lemondtam mindent az utolsó pillanatban, nem vagyok egy bulizós típus... kényelmetlenül éreztem volna magam, h mindenki iszik, meg jól érzi magát, de én nem tudok ellazulni(meg inni sem mert sosem esett jól az alkohol)... azóta sem voltam szilveszteri bulin, de úgy érzem, nem hagytam ki semmit az életemből...a vőlegényemmel és a családommal töltöm a szilvesztert és szerintem ez sokkal fontosabb, mert sajnos eljön az az idő(remélem,még 20 év múlva), mikor már nem lesz együtt a családom így ebben a felállásban, ahogy most :(

20/L

2009. dec. 30. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utolso elötti: Köszi szépen, végül nem mentem...Sajnos 3500 ft-be került volna a hely, ezért se akartam, amugy benéztem volna! :( :)

Utolso: Értem, és igazad van! :) Én is családommal töltöttem végül, és mellénk szegödött a barátnőm is! Jo koncertek voltak a belvárosba!

2010. jan. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!