Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A FÉLonline.hu kulturális lap...

A FÉLonline.hu kulturális lap nevében mit jelent a "FÉL"?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak tipp: talán lehet neki print (azaz papíralapú, vagyis nyomtatott) változata is, ami megjelenik X időközönként, mondjuk hetente, vagy havonta?

A design amúgy katasztrófa szerintem: sima szürke egér, semmi,ami magára vonzaná az ember tekintetét, alul, ahol már senki nem várná, világosszürke alapon majdnem tökre ugyanolyan szürke betűk, amelyek akkor váltanak fehérre, ha rámész... szóval... Engem nem varázsolt el...

2014. máj. 25. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szerintem ez inkább rövidítés. Olyanra gondolok, hogy pl. fiatal értelmiségiek lapja, vagy ilyesmi, de ez csak tipp. Nem tudok róla, hogy lenne nyomtatott verzió, szerintem nincs. A dizájn valóban elég minimális, de az internet világában már szinte meg kéne dicsérni, amiért nem narancssárgára írnak lilával.
2014. máj. 26. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!