Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kérdezik rögtön azt az...

Miért kérdezik rögtön azt az emberek a másiktól, ha találkoznak, hogy: Szia! Hogy vagy? Dolgozol?

Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélküli vagyok, de nyilván vannak olyanok akik nem is tudják és ha találkozok ismerőssel az utcán, bárhol rögtön ez az első kérdés.Már tiszta égő mondani, hogy nem, nem dolgozom mert akkor meg jön a sajnálkozás-Volt már, hogy inkább hazudtam, akkor meg azt kérdezgették, hogy hol, meg mennyi a fizetés.Engem ez már frusztrál.Veletek előfordult már ilyen, illetve csak nekem vannak ilyen kérdezgetős ismerőseim?

2014. máj. 21. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert sok a munkanélküli. Kedvelt beszédtéma.
2014. máj. 21. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Előfordul velem is, tényleg kissé zavaró tud lenni.

Szerintem csak azért, mert ezek az átlagember alap személyes kérdései. Hány éves vagy, mit dolgozol/tanulsz, van-e barátod/barátnőd/férjed/feleséged, gyereked, ha van, azok mit tanulnak/dolgoznak, ha nincs, miért nincs, mikor lesz, stb.

Elég banális témák, nem szeretem ha valaki ilyenekkel nyit.

2014. máj. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!