meglehet változtatni.:D az én apám is megváltoztatta mondjuk engem elég sokszor csúfoltak így is..csak apám hitte egyedül, hogy ez a név jobb lesz mint az előző..JA és, miattam változtatta meg..:DDD bár az enyém ennyire nem érdekes mint ez a Rayos név. :) meglesz a társasága a gyereknek.
2009. dec. 29. 01:22
12/20 anonim válasza:
hát ez a rajmund tipikusan cigány név :(
rajos meg mér rárak egy lapáttal :D
de láttam már rajnai rajmundot is...
nem értem én az ilyen szülőket...
damn!
2009. dec. 29. 01:55
13/20 A kérdező kommentje:
Pedig a nagyszülők sírtak is h. legyen Dávid vagy vmi rendes neve.
2009. dec. 29. 02:27
14/20 anonim válasza:
Napiszaron volt már Rajnai Rajmund, ő sem cigány. Olvasd el a hozzászólásokat..
Jajj, ne sajnáljátok már előre szegény gyereket! Nekem elsőre fel sem tűnt, hogy mi ebben a ciki (a fura hangzásán kívül). Mire felnő, lehet, hogy semmi jelentősége nem lesz a rajos névnek. (Tényleg, mit jelent az h gerapááá? :) )
A másik meg az, hogy ha belevaló srác lesz, nem is hagyja, hogy cikizzék.
2010. febr. 3. 17:54
17/20 anonim válasza:
Ez elég gáz..de ilyen időkben hogy lehet ilyen nevet adniuk???ők nem járnak ki az utcára?nem látják,hogy ez ciki név?
amúgy bibibeee!Nem tod mi az hogy gerápáááááá?! XDDD
pisis!! :DDDD
gerÁpppÁÁÁÁáááá!!!! ♥
2010. febr. 3. 20:04
18/20 anonim válasza:
Mire óvodába, iskolába kerül, már senkinek nem lesz poén ez a rajozás. Szerintem most sem az, de mondjuk általánosban most csúfolnák még ezzel, az biztos. A vezetéknevéről nem tehet amúgy sem éás az nem is a szülők buta választása.
2010. febr. 3. 20:53
19/20 anonim válasza:
De a vezetéknevéről nem tehet az apja sem.
2010. febr. 3. 20:55
20/20 anonim válasza:
OFF 20:04-es: nem vagyok pisis, kamaszkoromban volt ez menő, sőt, én is használtam, de fogalmam sem volt, mit jelent :) Léccciii, mondd el :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!