Nagyon nagy szégyen a _Rajos Rajmund_ név?
Hugomék babája a Rajmund nevet kapta és most Rajos Rajmund a neve. A legviccesebb h nem is ci.ány
Nagyon fogják majd iskolába szívatni?? változtathat még nevet később??
Én senkit se cikizek a neve miatt de attól még tarthatom cikinek csak nem mondom de biztosan lesznek akik cikizik.
18éves korában jó pénzért igen, megváltoztathatja.
Iszonyúan fogják őt cikizni egészen a gimiig. Ott már csak egy-két hétig nevetnek majd a nevén, utána a 0 önbecsülése miatt nem tud majd beilleszkedni, amit a neve miatt sikerült összekaparnia.
Üzenem a szülőknek, hogy teéjesen megbolondultak.
Ha most kapta, akkor nem hiszem. Hat-hét év múlva azt sem fogják tudni, hogy most mindenki a "raj" szótól van oda meg vissza. Kb. olyan, mintha a mostani 14évestől megkérdezném, hogy tudja-e miért vicces az, hogy "gerápááá!!"
A Rajmund érdekesebb, de na, ha egyszer ezt tetszik. Én pl. Franciska vagyok, utálom is, de érdekes sose csúfolt senki miatta, pedig ez aztán csicsás név.
Aki olvassa a napisz@rt, meg egyéb, hasonló blogokat, az biztos, h nem fogja kihagyni, h tegyen egy megjegyzést, bár ahhoz már elég a Rajos is, akkor is ha mondjuk Rajos Józsi lett vna:)A rajozós cigányok pedig irigykedni fognak rá, mert mi lehetne rajosabb egy ilyen névnél??! :D
Bár lehet, h addigra már lejárt lemez lesz ez az egész.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!