Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a darkokról?

Mi a véleményed a darkokról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarnak. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak nem ugyanaz az ízlésük.
2009. dec. 28. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tizenévesként nagy Depeche Mode, The Cure rajongó voltam, és rajtuk kívül sokat hallgattam olyan bandákat, mint a Cranes, a Siouxsie and the Banshees, a Wolfsheim, vagy a Joy Division. Sokat jártam dark klubokba, amelyek egyúttal alter, szintipop és ebm rendezvények is voltak. Természetesen a fekete ruha, is elmaradhatatlan része volt az öltözködésemnek. A mai napig szeretem ezeket a bandákat, pedig már 30 felett járok. Tudom, hogy léteznek most is dark együttesek, de nem hinném, hogy olyan népszerű lenne a fiatalok körében, mint 15-20 éve. A mostani goth, emo és hasonló divatok számomra távolinak tűnnek, és nem tudom, mennyire "rokoníthatók" a darkkal...
2009. dec. 28. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát így belülről a következő:

Vannak intelligens, normális emberek köztük és vannak oltári nagy taplók is, mint a társadalom minden más rétegében. Van, aki tud öltözni és van aki nem, ez független attól, hogy fűzőt vagy pólót hord-e. Vannak pocsék és vannak szuperjó zenék.

BTW a goth és a dark egymás szinonímái, a dark szó csak itthon honosodott meg.

L/20

2010. márc. 3. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

2009-12-28 18:10:

Mostanság van egy felszínes goth/dark divatréteg, de ez nem jelenti azt, hogy az erdeti elveszett volna. Én mostani tizenévesként kb. ugyanezt tudnám mesélni mint amit fennt leírtál. Zenék, Gyár, fekete stb. Mondjuk a klasszik bandák mellé becsúszik egy-két frissebb is...

Én inkább azt mondanám, hogy túl népszerű. Szerintem ezt az egész műfajt azzal sikerült hazavágni, hogy népszerű lett. Most már boldog-boldogtalan darknak tartja a Cradle of Filth kaliberű kabarékat. Az emberek ezeken nyammognak, ahelyett, hogy keresnének maguknak tényleg jó zenéket.

2010. márc. 9. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!