Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiadhatnák egy könyvet? Ha...

Kiadhatnák egy könyvet? Ha igen akkor hogy? 14 éwes lány

Figyelt kérdés
irtam egy könyvet amit kiszeretnék adni nemtudom megtehetem e kérlek segítsetek!
2009. dec. 28. 14:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%

"a könyvem egy tini lányról szól aki 15 éwes . és magányos. stbb. szówal a könyv az emokról szól, hogy gondolkodnak éreznek viselkednek"

Áááááááááááááááá, komolyan, éreztem!! :DD

Feljöttem ide, és _tudtam_, hogy valami emós nyálas fos lesz.

Az ilyen "könyvek" maximum otthoni használatra jók. Mármint ugye szarni az otthoni vécén szeret az ember.

2009. dec. 29. 10:07
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
lol, gondolhattam volna :D remélem, gazdag emo vagy, mert a kutyának se kellesz a könyved és senki nem fogja neked kiadni, ha nem fizetsz jó sokat (bár ki tudja, aki röhögni akar egy jót, még megveheti, de csak ha kevesebb, mint 300 ft)
2009. dec. 29. 10:39
 23/28 A kérdező kommentje:
már bocs de wan itt olyan aki nem egy tapló paraszt?! nem a wéleményeteket kérdeztem a könyvről hanem azt h kiadathatnám-e ! a kérdésre wálaszoljatok!
2009. dec. 29. 11:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Wéleményem szerint waló igaz, hogy wilágosságot és wagányságot sugároz majd könyWed ebben a rút wilágban.

Mi pedig wezekelni fogunk, amiért itt wéresre szopattuk a hülye fejedet, és majd willámgyorsan felajánlunk neked egy welneszutat ausWitzba.

2009. dec. 30. 13:41
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha már, akkor sz=X, nem tudtad?? Há milyen emo vagy te?!

Na puxyy naon láwwolak <3 <3

2010. jan. 4. 22:53
 26/28 anonim ***** válasza:

XtM naon yo 5let kiadni a könywedet, nagy sikRed lSZ wLe :D:D Bizti h mindNki + fogja wenni, m a tinik ki wannak éhezwe az ien Mós storykra, miwel most éppN ez a diwat. Amúgy + ha mayd naobb lSZL, akkor ráyöxx, h mien gáz úgy írni, m 1 plázacica XDXDXD Puxcsy, xeryzlek!

Na jó, nekem ez a "nyelv" nem megy, és inkább abba is hagyom, mert szerintem ragályos, és nem bírom visszaolvasni, amit leírtam.

2010. jan. 5. 12:09
 27/28 anonim ***** válasza:

Elég bunkók vagytok szerintem, hogy úgy cikiztek le valamit, hogy nem is láttátok. Lehet hogy szar a könyv, de az il lehet hogy tök jó. Ezt látatlanba nem lehet megmondani. Lehet hogy senkit nem érdekel, de az is lehet, hogy sokan vannak akik úgy gondolkoznak mint az írója.

Kiadónál valószínűleg öregebb emberek döntenek, akik az ilyet nem értékelik, de ettől még lehet, hogy lenne rá kereslet. Kétsgtelen, hogy ha ismernénk egy részletet, jobban lehetne véleményt mondani.

2010. jan. 6. 07:25
 28/28 anonim válasza:
én könyvkiadó vagyok, ha elküldöd esetlen ki tudnám adni. Írj privit
2010. jan. 7. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!