Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiadhatnák egy könyvet? Ha...

Kiadhatnák egy könyvet? Ha igen akkor hogy? 14 éwes lány

Figyelt kérdés
irtam egy könyvet amit kiszeretnék adni nemtudom megtehetem e kérlek segítsetek!
2009. dec. 28. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Helyesírás-ellenőrző program sz@rt se ér, azt remélem, tudod. Minimum egy lektorra lenne szükséged, és ahogy elnézem az írásképedet, jó sok dolga lesz szegénynek.
2009. dec. 28. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Amíg egy ócska divat hatására V helyett W-t használsz, teljesen kizárt.Ameddig fogékony vagy ilyesmire, nem érted el a hozzá szűkséges érettségi szintet.Mellesleg való igaz, hogy aki egy könyvet szeretne kiadni, az a minimum, hogy helyesen tudjon írni, és jól fogalmazni, különben esélytelen találnod egy kiadót, aki foglalkozna vele.Összességében határozottan: NEM!
2009. dec. 28. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
ha még annyit sem tudsz, hogy az kiadhatNÉK, hogyha E/1.-ben beszélsz, akkor miféle könyv lehet? tudod, mit? add ki, de csak szigorúan humor kategóriában, mert mindenki a hibáidon fog röhögni (az ilyen fatális fogalmazási hibákat, mint pl a nákolás, vagy a helytelen szóhasználat, a helyesírási program nem veszi észre)
2009. dec. 28. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
mellesleg semmi esélyed, csak ha többszázezer forintot fizetsz érte, de te hiába fizetsz, a rokonaidon kívül, akiket megfűzöl, hogy vegyék meg, senki sem fogja kiadni érte a boltokban a pénzt... ugyanis ilyen csitri szóhasználattal és írással szerintem még a kortársaid is kiröhögnének
2009. dec. 28. 16:26
 15/28 anonim ***** válasza:
Helló!Elküldenéd nekem privibe a könyv egy részét,legalább azelejét? Nagyon kiváncsi vagyok
2009. dec. 28. 17:53
 16/28 anonim ***** válasza:

Hát manapság nem igazán kapkodnak a kiadók a kezdő szerzők műveiért, úgyhogy nem lesz könnyű dolgod.

Viszont megjelentetheted e-könyvként, azzal még nem mondasz le a szerzői jogokról és ha megtetszik egy kiadónak és szerződést is kötsz vele akkor leveszed.

a [link] -n van olyan lehetőség is, hogy egy részét fizetősnek teszed fel, így pénzt is kereshetsz vele.

2009. dec. 28. 19:39
 17/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat. :D nem kritikát kértem . a könywemben normálisan wan írwa csak számítógépen használom a szlenget..( tanárnak se adok bedogát amiben w-el irok :D) ennyi ... köszi a segítséget .a könyvem egy tini lányról szól aki 15 éwes . és magányos. stbb. szówal a könyv az emokról szól, hogy gondolkodnak éreznek viselkednek . stbb . lécciwes írjatok még wálaszokat köszi
2009. dec. 28. 22:11
 18/28 A kérdező kommentje:
utolsó wálaszoló köszönöm a segítséged ezt a lehetőséget kifogom használni
2009. dec. 28. 22:17
 19/28 anonim ***** válasza:
felejts el. nagy bukta lesz, megjósolom előre.
2009. dec. 29. 09:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Én vagy arra tippeltem, hogy emo lesz, vagy vámpír témájú, úgyhogy félig igazam volt:D

Szerintem ezzel ne égesd magad egy kiadónál sem, az ilyenekre nem vevők. Majd egy 5-10 év múlva esetleg, ha már tudsz fogalmazni, és helyesen írni.

2009. dec. 29. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!