Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az emoskról?

Mi a véleményetek az emoskról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

itt most mindneki fikázni fogja őket.. olyannyira értelmetlen 10-er feltenni ezt az egy kérdést. -.-

amúgy meg ők is emberek..attól h műshogy néznek ki. de vannak akik különbek mert nem egy szál csecstartóban fotózzák magukat

2009. dec. 28. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Örülök, hogy nekik csak annyi bajuk van az ég világon, hogy hülye frizurát csináltassanak maguknak, hülye ruhát vegyenek fel és sírjaak mindenért. Mert manapság kb. ezt jelenti az emo.

Normáls körülmények között lehet, hogy én is az emok közé sorolnám be magam, mert eléggé érzelmes vagyok, könnyen meghatódik minden kis szaron, egész könnyen elsírom magam örömömben... Csak ehhez normálisan öltözködöm és viselkedem és nem sajnáltatom magam.

2009. dec. 28. 13:06
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Nekem semmi bajom velük. Sok EMO haverom van és én elvagyok velük. Amúgy nem is értem miért kell őket utálni. Ez is egy olyan dolog hogy "ha már mindenki utálja őket akkor én mér ne?". Engem nemzavarnak.
2009. dec. 28. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Mint emberek nincs semmi baj vele, de ez a világfájdalmas felfogás, olyan nevetséges. És ezt 12-16 évesek mondják, hogy "szar az élet és meg kell halni, mert nincs semmi értelme"

Ez a divatszarság is el fog múlni és majd jön egy másik.

2009. dec. 28. 13:16
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi.

Csak kíváncsiságból kérdeztem , egyébként én goth vagyok de én se utálom őket!

Ők egy másik világ.

Úgy ahogy mi gothok is...ezzel nem azt mondom h a goth és az emo ugyanaz ,mert közük nincs egymáshoz.

:D

2009. dec. 28. 13:20
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

....no comment. Én sok mindent meghallgatok, black metaltól Szécsi Pálig.

"Beleolvadok" a "normál" társadalomba a ruházatommal.

2009. dec. 28. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Még egy fölösleges szubkultúra, amivel lehet divatozni.
2009. dec. 28. 14:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Én megsunáznáma nagyját a kis fincsi tinisunáknak:)
2009. dec. 28. 15:52
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

sok gyökér szalagon legyártott tini, akiknek nincs semmi stílusa (ugyanez a véleményem az összes többi tinidivat marhaságról (discos,technos,rapper,goth,dark meg mittudomén mennyi marhaságot találtok még ki)

komolyan mondom, ha egy újszülöttet elviszek egy civilizálatlan bennszülött törzshöz és ők nevelik fel, nagyobb egyéniség lesz belőle, mint ezekből a szerencsétlenekből

2009. dec. 28. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
87%

utolsó: so true!

jaj, de annyira naivak vagytok :(

semmi köze nincs ennek az érzelmességhez, egyszerűen csak ez a divat.

mondjuk már eléggé idejétmúlt, bár vannak még követői vidéken..

2009. dec. 29. 01:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!