Dr. Zacher Gábor fia emos?
Figyelt kérdés
Most volt a TV2-n Naplóban, azt sem tudtam eldönteni, hogy fiú vagy lány-e. Aztán kiderült, de csak úgy, hogy mondták, fiú és Bendegúz a neve. Emellett teljesen úgy beszélt, mint egy lány.2009. dec. 27. 19:27
21/29 anonim válasza:
22/29 anonim válasza:
2. a Mythbusters egyik műsorvezetője
23/29 anonim válasza:
Ja, és még valami: senkinek semmi köze hozzá, képet belinkelni meg végképp a személyiségi jogok megsértése! Gondoljatok bele, fordított helyzetben nektek hogy esne ez.
24/29 anonim válasza:
nem emós,hanem kisgyerek még!A kicsik még nem férfiasak!
szerintem a kép alapján semmi emósat nem látok rajta...
25/29 anonim válasza:
nem emos csak deszkás én láttam egyböl hogy fiú
26/29 anonim válasza:
Maximum Emo lehet emos nem, mert a magyar nem képez melléknevekből névszót. :)
De offot félretéve szerintem nem az. Ma már az ilyen haj a divat.
27/29 anonim válasza:
Kár,hogy az "emo" főnév és az "emos" melléknév. A névszó ezeknek az összefoglaló neve.(főnév ,melléknév ,névmás,számnév)
28/29 anonim válasza:
De attól hogy a magyar nyelv ilyen attól még az emo egy gyűjtőszó. Mert pl amerikában nincs olyan hogy valaki emos csak emo. Ennyi.
29/29 anonim válasza:
Ne bántsátok Már egyébként meg a rokonom és egyáltalán nem az nem ismeritek és ezért van rolla ilyen sok rosz vélemény rendes gyerek és jófej!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!