Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eszenyi Enikő és Presser...

Eszenyi Enikő és Presser Gábor miért adják egy olyan gagyi műsorhoz a nevüket, mint a Megasztár? Vagy csak én gondolom ezt rosszul?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
mert pénzt kapnak érte
2010. okt. 16. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
"Van az a pénz amiért korpásodik a hajam" (Prokopp Dóra)
2010. okt. 16. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A vonat elindult már nem lehet kiszállni. Ezért mindenki most annyira megaszuperközépszerűen fantasztikus!:D
2010. okt. 16. 12:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért gagyi a Megasztár? Vagy megint csak a szokásos szardobálás megy észérvek nélkül?
2010. okt. 16. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

már nem azért, de szerintem az összes TV-műsor úgy gagyi ahogy van.

talán néhány dokumentum-és ismeretterjesztő filmről mondanám, hogy gyarapodtam tőle valamit agyban, de a kereskedelmi csatornákon menő maszlag csak leépíti az agyadat, és semmit nem tesz hozzá a műveltségedhez vagy a tájékozottságodhoz.

épp ezért én már évek óta nem is nézem egyiket sem, ha valamelyik barátomhoz átmegyek, és van "szerencsém" TV-t nézni, akkor is nyugodt szívvel állapítom meg, h nem maradok ki semmiből.

ami nagyon érdekel, azt meg a neten tudom követni.

2010. okt. 16. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért gagyi a Megasztár? Vagy megint csak a szokásos szardobálás megy észérvek nélkül?

Mert az. Semmi értelme már az egésznek. Az egész megrendezett, csak a pénzről szól, mindenkinek beleviszik a magánéletét, meg mutatják a barátnőjét, hogy a hülye elfogult közönség rájuk szavazzon... túl személyes. Mi köze ennek a hangjához? Aztán ott volt tegnap az a tizen-akráhány éves gyerek, a nevét sem tudom most, annak körülbelül annyi hangja van, mint nekem. Teljesen átlagos, csak azért eszik, mert fiatal és (gondolom) jóképű. De jó. A másik, hogy én azt a 11 éves kiscsajt be sem engedném. Nem egy kategória egyszerűen a felnőttekkel. Az első Megasztár még jó volt, a 4. táján kezdődött ez a borzalom. Meg ez is, hogy jött az a gyerek, aki "megátkozta" a zsűrit, aztán meg bocsánatot kért, aztán ugyanaz a részeg nővel is... nagyon nagy kamu. Színvonaltalan.

2010. okt. 16. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:

A Megasztár már kipurcant! Ez látható volt a nyár előtti részekből, ahol már a rosszat, a nevetségeset vagy a nem odaillőt is trükkökkel kellett toborozni, mint azt a dudás bácsit. Erre volt képük felépíteni egy önálló műsort! Most meg vajon miért ők vetették fel, miért ők költöztek el péntekre? Mert gyengébb az emberanyaguk, és ha elindul az X-faktoros élő show, akkor már nekik végképp annyi..

A zsűri képén meg ég a bőr.

2010. okt. 16. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Megjegyzem, a dudás bácsi egy előadóművész, akit díjjal is kitüntettek, és rengetegen tisztelik. És egy szégyenletes trükkel csalták be a Megasztárba:

[link]

[link]

2010. okt. 16. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:

én is ezen agyalok,kérdező. iszonyat hamisak az "énekesek", én nem is értem,hogy engedik tovább a többségét

sz@r az egész :(

elég volt nekünk 4 megasztár,ez az ötödik hiba volt.az összes tehetség az x-faktorban van.

2010. okt. 16. 17:17
 10/13 hennike ***** válasza:

hülyeség az egész. "megasztár" = emlékszel a győztesre 1 évig. én néha belenézek, de egy részt nem néztem még végig.

tehetségkutató? IGEN. melyik néz ki jobban? melyik pasi tudja begyűjteni a tini csajok szavazatát. én teljesen felháborodtam a múltkor, mikor belenéztem. mi már az, hogy el se énekelte a szerencsétlen a muszikáját, de már lehet rá szavazni????

egyértelmű hogy pénzre hajtanak csak.

na meg a zsűri.... pf Fiderikusz, Mester Tamás... hát én az ő véleményükre nem sokat adok

de amúgy az x faktor is szar. zsűri? ott van az majom Geszti. van bármi a világon, amit nem csinált még???

Nagy Feró meg nem hozott még elég szégyent a rockerekre? még egy ilyen fosban is parádézik...

nagy sztár Malek Miklósról én eddig egy szót nem hallottam.

Keresztes Ildikó... egy világ omlott össze bennem. Ilyenkor látszik ki a sztár és ki a pénzéhes celeb.

2010. nov. 2. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!