Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a Megasztár...

Szerintetek a Megasztár castingon, miért csínál ennnyi ember hülyét magából?

Figyelt kérdés
Talán nem veszik észre magukon a tehetségtelenséget vagy fízetnek nekik azért, hogy csínálják a nézetséget ?
2010. máj. 2. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:

1,) full idióták nulla értékrenddel:)

2,)fizet nekik a csatorna(statiszták).hogy dobjanak a nézettségen.

Nekem nem jött be a tegnapi rész,sajnos nagyon kevés igazi tehetséget láthattunk.Inkább a barmokra pazarolták a műsoridőt.

Csalódtam......

2010. máj. 2. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pénzért. Az utcán összeszedik őket és adnak nekik egy kis pénzt. Most van akinek az a félperc, hogy hülyét csinál magából megéri azt a pár forintot.

Másképp nem tudom elképzelni, mertha komoly lenne a műsor és nem ezt akarná bemutatni, akkor műsorra se vinné a válogatókat vagy ha igen akkor nem mutatná be ezeket a produkciókat. Akkor lenne hiteles a dolog ha élőben menne. De vágott műsor és a hülyéket mutatják.

Úgyhogy szerintem megrendezett az egész.

2010. máj. 2. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Feltűnési viszketegség.
2010. máj. 2. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Vannak, csak sztem ahhoz, hogy egyáltalán indulhassanak a válogatáson aláíratnak mindenkivel mindenféle papírt, ha utólag hülyét csinálnának magukból, azt közröhej tárgyává tehessék...
2010. máj. 2. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy tegnap láthattuk a sok csalódott, botfülűt, rengetegen vannak, akik valóban nem hallják a hangjukat, és tényleg azt hiszik, hogy tehetségesek. Az érem másik oldala pedig a feltűnési viszketegség. Szerepelni akarnak, bármi áron..
2010. máj. 2. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ők úgy gondolják, hogy tehetségesek.
2010. máj. 2. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ilyen szempontból a Megafrász sem jobb a Maónikától... Pénzért bármit megtesznek az emberek, pláne manapság.

Gondolj bele, hogy miért nézed már az elején az ilyen műsorokat? Naná, hogy a röhögésért... én is nyugi. A TV-t meg más nem is érdekli, hogy én ott üljek.

Magyarán mindenki jól járt. A dude kapot pénzt, a tv kapott nézőt, én röhögtem....

2010. máj. 2. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Na jó oké szerepelni akarnak mindenáron, de miért kell ezt bemutatni a tévében? Miért kell egy "szakértő" zsűri elé állítani őket? Miért nincs egy előzetes casting, ehhez nem kell Pressernek meg Mester Tamásnak lenni, hogy eldöntse valaki, hogy ők nem valók megasztárnak. Vagy mégis?

És akkor itt is a válasz miért nincs világsztárja Magyarországnak, mert egy kiváló rendező (Eszenyi Enikő), producer (FRiderikusz) zenész (Presser) is csak erre való, hogy bárki odaálljon eléjük. Ezzel egyébként szerintem saját magukat járatják le.

Nem hiszem, hogy mondjuk a milánói Scala-ban így zajlana egy válogató, hogy beballag az igazgató, meg a művészeti vezető elé egy valaki mappával és fonetikusan leírt áriát elénekelhet ott. És azt mondja az igazagató, köszönjük szépen.

De még egy kis cégnél sem így megy a "dolgozók" felvétele. Önéletrajz, interjú, beszélgetés a munkaügyissel, a nem tudom kivel és az döntnök elé már csak a legjobbak mennek.

2010. máj. 2. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 11:27

Kérdésedben benne van a válasz!

Meg azért ne felejtsük el, hogy ezek kereskedelmi TV-k, nekik soha nem számított a minőség, hanem csak a pillanatnyi nézőközönség száma! Ők ebből termelnek profitot! Itt minden a szenzációról szól, mert azt nézi az ember!

Ha az ember minőségi zenére kíváncsi, akkor nem futószalag Megasztár döntős lemezeket vesz.

2010. máj. 2. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek tisztába a képességeikkel.Ennyire egyszerű.
2010. máj. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!