Dr. Zacher Gábor fia emos?
Figyelt kérdés
Most volt a TV2-n Naplóban, azt sem tudtam eldönteni, hogy fiú vagy lány-e. Aztán kiderült, de csak úgy, hogy mondták, fiú és Bendegúz a neve. Emellett teljesen úgy beszélt, mint egy lány.2009. dec. 27. 19:27
11/29 anonim válasza:
Ugyan már :D Röhögnöm kell... Azért mert egy kicsivel hosszabb haja van? Mellesleg, én nekem nem is jutott eszembe hogy lány.
12/29 anonim válasza:
19:58: Zacher Gábor egy elég híres és jó magyar toxikológus.
A kissrác sztem - bár csak a képét láttam - nem emo-s, bár én levágatnám a haját.
13/29 anonim válasza:
a kép alapján nekem se jutna eszembe h lány...de a riportot nézzétek...a videoban tényleg tiszta lány...
14/29 anonim válasza:
Ki az a Zacher Gábor? Komolyan kérdezem, mert ismerős a neve de nem tudok rájönni.
A riportot sajnos nem láttam, viszont én emo vagyok. ( A normálisabb fajtából és nem kis tini, hanem van munkám és dolgozom és sosem vagdostam magam szóval van ilyen is!)
A kissrác nem emo, egyszerűen csak ilyen. Egy kicsi fiú.
Nem tudom miből gondoltátok, hogy emo. A haja simán csak hosszú és kissé vadócabb, de nem emo frizura. Az öltözködése sem olyan a srácnak. A hangjához még nem volt szerencsém, de van akinek ilyenkor még totál nyálas hangja van.
Egy szó, mint száz: ez a gyerek nem emo.
16/29 anonim válasza:
18/29 anonim válasza:
20:34-es vagyok! Én még a video megnézése után is azt mondom hogy egyáltalán nem néz ki emosnak, lehet hogy picit lányosabb hangja van, de azért nem néztem volna lánynak.
19/29 anonim válasza:
Istenem, mekkora bunkók vannak itt. Miért kell bántani azt a kisfiút? "gyökér, emo", Komolyan mondom, nevetséges. Csak azért, mert egyszer szerepelt a tvben az apukájáról szóló riportban, még nem kell kigúnyolni vagy rosszindulatú megjegyzéseket tenni rá. Egy kulturált, jól nevelt kisfiúnak tűnik, aki szereti és tiszteli a szüleit. "Lányos hangja van" És? Érzékeny kis hangja van, nem erős, ordibálós, szóljátok meg ezért is. Jézusom.
20/29 anonim válasza:
Az előttem szólónak tökéletesen igaza van! Melleslag én is láttam a riportot, szerintem szimplán egy aranyos kisfiú, nem emos, lányos...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!