Miért nincsenek ilyen barátaim? Hol szerezhetnék ilyen barátokat?
Egész szünetben itthon ülök és nem járkálok sehova. Talán holnap megyek egyik barátnőmmel valamerre, de ő is csak hozzám akar eljönni. Bátyámék szinte soha nincsenek itthon mert ők buliznak, meg hülyülnek a haverjaikkal, de én meg itthon ülök és még ötletem sincs hova menjek. Hol szerezhetnék olyan barátokat, akikkel az én életem se lenne unalmas? vagy az még teljesen normális, hogy ilyen korban nem tudok magammal mit kezdeni?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
Az én gyerekkorom is hasonló volt. Messze laktam oszt. társaimtól, csak a fiú uncsitesókkal lógtam, az elég is volt.Akkor. Mára, 35 évesen vannak barátnőim (nem hittem volna, h felnőttkorban kialakul), de távol tőlem. Ha újra gyerek lennék, sokkal jobban nyitnék mások felé. Nem kell lelkitárs (arra elég egy, A Barátnő) nem kell, h folyton egymáson lógjatok, de kellenek olyanok, akiknek tudsz szólni, ha egy összejövetelt akarsz, vagy csak lógni v.merre. Én ma már - mikor ülök a négy fal között, és nincs egy barátnőm, akivel, ha csak sétálni is, de elmehetnék), tudom, hogy korábban, mikor volt társaság és lehetőség (akár suli,akár melóhely), nyitni kellett volna jobban. Nem sokat várni a másiktól, nem kell annyi, mint amit egy barátnak adnék, csak kapcsolatot építeni és ápolni.
Én azt javaslom, nyiss! Merj nyitni. Akár suliban, akár sport vagy más közben. És ha rajtad ezt látják, hozzád is úgy állnak majd, hogy szívesen hívnak a társaságukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!