MÉRT ILYEN A VILÁG?

Figyelt kérdés
mostanában csakúgybellegondolok hogy hova jutott a világ és most nem azért mondom mert emós kedvenbe vagyok :D általában fojton vidám vagyok d elegtöbször csak elnyomom magamban az érzelmeket és belegondolok hogymilyen let a világ úgy értem hogy a pávák és a netribncok ez csak egy hullám vagy ez maradantós lesz nem tudok alkallmozkodni 15 éves fiú vagyok és a hogy elnézem a velem egyidős emebreeket látomhogy mekkora a zűlötség egyszerűen nem látnak már semmit az ególyuktol a sok bukó prszt kösz a kérdéseket előre is :D

2014. ápr. 29. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Nos.. ha teljes képet szeretnél kapni, tudom ajálnani David Icke előadását youtubon.. leírja, hogy miért ilyen a világ, miért hülyülnek el a fiatalok, meg ilyesmi...

Egy szóval, hogy miért ilyen a világ :)

2014. ápr. 29. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
ha gondolod adok linket is, de elég hosszú... pár mondatban én is el tudom mondani, hogy kb miről szól, ha gondolod leírom privátban.
2014. ápr. 29. 21:32
 3/9 Prókátor ***** válasza:
Azért ilyen, mert egyesknek ez így nyereséges. Ezekből a fiatalokból lesznek a remek rabszolgák, akik nem fognak lázadozni, mert pár tv műsorral és videójátékkal belehet fogni a szajukat.
2014. ápr. 29. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Az írásodat elnézve, te sem lehetsz különb...
2014. ápr. 29. 22:22
 5/9 A kérdező kommentje:
idegesen írtam és olyankor nem nagyon érdekel hogy hogy írok
2014. ápr. 29. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert sok az igénytelen ember, aki sírni szeret, de tenni már nem tenne ez ellen semmit. Ha például te is vennéd a fáradságot, és próbálnál valamit javítani a helyesírásodon, máris jobb lenne egy csöppet azzal, hogy nem borzadnának el azok, akik a soraidat olvassák. Persze, siránkozni és beletojni könnyebb.

Legalább ha aláhúzza a progi pirossal amit írsz, arra fordítanál gondot. Ez tényleg csupán szándék és alapvető igényesség kérdése, nem kell hozzá semmi tudás sem, és még csak nem is megerőltető.

2014. ápr. 29. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

"idegesen írtam és olyankor nem nagyon érdekel hogy hogy írok"

Ez meg nem mentség, csak olcsó kifogás. Ugyanúgy mondhatnák azok is, akikre panaszkodsz. Mitől vagy különb náluk?

2014. ápr. 29. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Ebbe a versbe van belesűrítve, hogy miért ilyen a világ:

1Móz 3:6 És látá az asszony, hogy jó az a fa eledelre s hogy kedves a szemnek, és kívánatos az a fa a bölcsességért: szakaszta azért annak gyümölcséből, és evék, és ada vele levő férjének is, és az is evék.

Az asszony azt látta jónak, ami rossz. Ez a probléma sűrűsödik ma is a világban, hogy az emberek azt látják jónak, amire Isten azt mondja, hogy rossz. :-)

2014. ápr. 30. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Öcsém az nagyon fain, hogy te 15 évesen pontosan tudod, hogy más korokban hogy élték az emberek a mindennapjaikat...

De most komolyan, vannak, akik elolvasnak pár bukolikus verset, vagy megnézik az Elfújta a szelet, aztán elalélnak, hogy milyen jó is lehetett régen, a - még a mainál is sovinisztább, rasszistább, homofóbabb világban. A "pávák meg a netr*bancok" egyszer majd fel fognak nőni, nyugodj meg...

2014. máj. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!