Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány órát bírtál eddig alvás...

Hány órát bírtál eddig alvás nélkül?

Figyelt kérdés

nekem ez a 43. órám :S

szerintem ez még igencsak kevéske....

Nektek mennyi volt eddig a plafon?

Teljesen ébren végig, semmi szunya nem volt.

2009. dec. 25. 01:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
114 óra? :D az nem semmi. (jól elírtad) Amúgy meg nem kell ehhez Hell meg semmi hülyeség(én még álmosabb leszek tőle). Ne ülj egy helybe és akk tuti hogy nem alszol el. Bár nem tudom hogy ezzel is mit kell vagánykodni :D. De ti tudjátok. :D
2011. dec. 11. 10:25
 12/19 anonim válasza:
89%

Van aki 30-35 napot is ébren volt. Na de mondjuk ő metamfetamint szedett :D

Amúgy van olyan, hogy mikro alvás. 10-60 ms és nem veszed észre, de ALSZOL!

2011. dec. 15. 19:15
 13/19 Bambusz Barbusz válasza:
100%
57... de akkor már nem nagyon reagáltam a külvilági ingerekre. :D
2012. márc. 31. 15:05
 14/19 anonim válasza:

Én,(12 évesen) Bécsbe volt 5 napos osztálykirándulásunk és ott sátorba aludtunk,és a kényelmetlenség és a hangos eső és a sok napi program miatt az 5-ből 3napot folyamatba ébren voltam.(kb.72 óra)

rá egy hónapra,júl.8-án balatonmáriai tábor,és ott amúgy is jól elvoltunk 8-an a szobába,ott 7 napból 3-at aludtam!

sok energiaital miatt,és egymást sokat szórakoztattuk.vagyis folytamatban 4 nap,ami 96 óra.

nekem ez a rekordom.sose voltam jóalvó.(VALÓS)

2013. júl. 30. 11:31
 15/19 anonim válasza:
utolsó vagyok: már járni alig tudtam,ajdnem állva elaludtam. halucináltam,mondtak valamit és már a felénél nem figyeltem.feleslegesen vettem cuccokat,tehát amikor bementünk központba volt nálam táska,el is fért volna de tök feleslegesen vettem egy szatyrot.
2013. júl. 30. 11:34
 16/19 Acmex válasza:
Én keveset birok mert én hát , csak 97órá-ig tudok fent leni. Mint tudjuk az nem , sok mert a legtovább bíró ember 216óra tudtom szerint.
2014. jún. 9. 03:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem kb 50 óra egy osztálykiránduláson, se kóla, se energiaital, se cigi semmi ilyesmi. Nagyon rossz volt, hallucinációim is voltak, meg is ijedtem párszor :D.
2014. aug. 30. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Kerek 40 óra. (Folyamatos munkával eltöltve.) Úgy érzem még bírtam voltam néhány (4-5-6) órát, de egy-két nem valós fényvillanást, mozgást már haluzott az agyam a végére.
2014. dec. 29. 16:08
 19/19 Miike válasza:
Kb. 100 óra a rekordom. Hajléktalanná váltam egy hétre, és semmi kedvem sem volt az utcán aludni, meg úgy sehol se, mert ami nálam volt, azt védtem. A 3. éjszakától már halucináció lépett fel. Utána már egyre nehezebbé vált mozogni is, de muszály volt, mert megfagyni sem akartam. Tavasz volt ugyan, de éjszakánként még előfordultak kisebb fagyok. Szóval a túlélési "ösztön" vezetett oda, hogy ennyi órát kibírtam.
2017. júl. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!