Hány órát bírtál eddig alvás nélkül?
nekem ez a 43. órám :S
szerintem ez még igencsak kevéske....
Nektek mennyi volt eddig a plafon?
Teljesen ébren végig, semmi szunya nem volt.
Azert fontos tudni, hogy milyen korulmenyek kozott teszed ezt, hasznalsz-e segedanyagot, stb.
Mert ha kb egy szekben ulsz es wowozol meg kuldod magadba a Monstert, akkor az edeskeves! :D
72 ora mar egeszen jonak mondhato, de egyebkent meg felesleges magadat ilyen dolgokkal gyotornod, hacsak nem kenyszerbol teszed.
Nekem 52. Öt évvel ezelőtt történt, külföldön éltem. Csütörtök reggel fél 7-kor keltem, elmentem dolgozni. Másnap reggel indult a repülőgépem haza Magyarországra Bécsen keresztül, és péntekre virradó egész éjjel csomagoltam, illetve takarítottam. Aztán irány a reptér, leszállás után programom volt Bécsben, délután értem haza Magyarországra. Kajáltam, aztán buli a haverokkal. Házibuli, abszint party, utána szórakozóhelyek. Berúgtam mint a csap. Szombaton délelőtt értem haza, és 11 körül kerültem ágyba.
Azt mondják, akár 3-4 napig is bírja az ember alvás nélkül (talán tovább is), de pár nap után jönnek a hallucinációk, meg az idegkárosodás. Szóval ha lehet, aludjon az ember (mondom én, a megrögzött éjjeli bagoly) :D
Az, hogy 2-3 napig fenn vagy folyamatosan nem nagy kunszt...
Én már évek óta hajnali 4-6 órakor fekszem le és reggel 7-kor kelek.
Reggel iszom 1 kávét és kész! Dolgozom hajnali 4-6 óráig folyamatosan...
Ezt csináld utánam! :D
Egészen pontosan 2005 óta élek így.
valamelyik nap már volt ugyanez a kérdés..
nekem a rekord 4 nap volt.
(egyébként az ébren élve maradás világrekordja 9 nap és 8 óra.)
3 napot...
De azt úgy képzeld el,hogy a 2.napon este már hallucináltam:S:S:D
4:49 könnyebb akár heteket, hónapokat 1-2 óra alvással végigcsinálni, mint ennek töredékét folyamatosan végigbírni. (Egyébként nehezen hiszem, hogy olyan munkád van, ahol napi 20 órát dolgozol folyamatosan. Kinőttem már abból a korból, hogy higyjek a meséknek. :D)
A kérdésre a válasz: 41 és fél. Vizsgaidőszakban. Ha neked a 43 kevéske, gondold át, az ember kb. 16 óra ébrenlétre van tervezve. Ennek többszörösét is bírhatja, de 50 óra ébrenlét felett már egészségkárosodás léphet fel. Arról nem is beszélve, hogy hosszabb távon sem jó a szervezet tűrőképességével cicázni.
Áh, bedobtam a türölközőt....3 körül elnyomott az álom.
Am nem jópifiságból voltam fönt, meg kísérletezésből.
23. án este 10 tő regge 7 ig melóztam, utánna itthoni teedndők, takarítás, család összeszedése stb..., ajándékok megvétele...
Délután 4 kürül ebéd, utánna szokásos ajándékozás, majd éjfélimise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!