Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor karácsonykor elérzéke...

Ilyenkor karácsonykor elérzékenyültök, sirok? Gondoltok a szeretteitekre vagy csak az ajándékra?

Figyelt kérdés

én ha karácsony van sirok,mert eszembe jutnak akik már nincsennek itt velem,mamámék.

vagy mert apám már évek óta felém se szagol és igy nem érzem hogy szeretet ünnepe lenne.

igazán még 2 éve jöttem rá erre az egészre,most 16éves vagyok.az ajándék nem jelent semmit csak egy gesztus.

2009. dec. 24. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen. Ma már sírtam egy kicsit. A szüleim nem élnek már (a mamámmal lakom) és idén karácsonyfát sem hozott senki. (Tudom, nem ezen múlik de sz*r, hogy ennyire nem számíthatunk senkire) Ilyenkor előjön, hogy apuval meg anyuval hogyan csináltuk a dolgokat és összeszorul a gyomrom ha erre gondolok...Hiányoznak nagyon.

20/L

2009. dec. 24. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 17%-ban hasznos válaszokat ad."

Barátom, már találkoztunk egy másik kérdésben!

Boldog karácsonyt és KITARTÁS!

2009. dec. 24. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagyok hívő, ezért nekem a szeretteimről szól. De csak egy embert szeretek úgy igazából, és sírtam is, mikor összebújtunk. :)

Az ajándék más tészta. Adtam és kaptam is, és jól esett látni, hogy elérzékenyültek az ajándékaimtól. Nekem ilyen egy Karácsony.

20/N

2009. dec. 25. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a közeli rokonaimmal/szeretteimmel élek, szóval ez így nem különleges. A távolabbi rokonok meg nem érdekelnek, jórészt a nevüket sem tudom. Szóval a karácsony nekem többé-kevésbé egy teljesen átlagos nap. Isten szeretetéről meg annyit: hogy szeressek valamit, ami SZERINTEM nem is létezik? Aki hívő, higgyen, de ne akarjon már itt téríteni könyörgöm! Hagyjunk békét egymásnak és kész! Karácsony annak is van, aki nem hívő. Meg ha már itt tartunk a karácsony eredetileg nem is Jézusról szólt, hanem ősi fényünnep volt helyette...
2009. dec. 26. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!