Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell eltartanunk azokat...

Miért kell eltartanunk azokat akik semmit nem viszonoznak?

Figyelt kérdés

Meddig fog tűrni ez a nép? Külföldön is egyre rosszabb a helyzet. Nálunk a c. nagy része nem túl hasznos állampolgár. Miért kell eltartanunk őket és közénk engednünk. Nem lehetne megoldani úgy ahogy izrael hogy körbefalazzuk magunkat aztán ha jönnek kis foszfort nekik.

Vélemény?

2009. dec. 24. 17:07
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

17:29

A tartsd oda a másik orcádat eddig sem működött.

Jézust keresztre feszítették.

Ha nem lépunk bizonyos értelemben ránk is ez vár csak mi nem támadunk fel.

2009. dec. 24. 18:44
 12/29 anonim válasza:
Na erre én is marhára kíváncsi vagyok. Mi a frászt kell csinálnom, hogy munka nélkül megélhessek? Gondolom nekünk is jár ugyanaz ami a c-knek mert hát ugyanolyan emberek ők is mint mi vagyunk, ha nem tehetünk különbséget akkor nekünk rendes magyaroknak is ugyanaz járni mint a romáknak
2009. dec. 24. 18:45
 13/29 A kérdező kommentje:

" Van, aki nem akar dolgozni, van, aki meg akarna, csak nem adnak munkát, tudod, mit, én keresek máshol lehetőséget, mindegy, hol, csak innen el..."

Azt hiszed Nyugat-Európában jobb?

Szerinted ott nincsenek konfliktusok?(arabok feketék romak)

2009. dec. 24. 18:46
 14/29 A kérdező kommentje:

" Legalább karácsonykor ne gyúlölködj!Elég erre az egész éved.

"

Gondolom te élvezed azt ha elveszik amiért megdolgoztál ha bántják a szeretteidet?

Ők se veszik figyelmbe a karácsonyt nekem kéne bármiféle szolidaritást vállalnom velük szemben??

2009. dec. 24. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:

"17:49 - A fővárosban élek, rendszeresen közlekedek, a tömegközlekedést használom, sok helyen megfordulok, fiatal nő vagyok, még soha nem kötöttek belém, és soha nem loptak tőlem, igaz, én se tettem még ezt mással."

Javaslom közlekedj itt:

[link]

Pedig ez az ország nyugati része.

2009. dec. 24. 18:48
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hanem tudom, hogy van, ahol jobb, és nem érdekelnek az önző emberek többé, aki kisemmizik a többit, megyek oda, ahol kellek, itt nem kellek, én itt nem érzem magam otthon, hiába születtem Magyarországon, ha itt csak éhendögleni hagynak, nekem ez nem hazám így.
2009. dec. 24. 18:55
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező: Nézzük meg a dolog másik oldalát. Tegyük fel, hogy van egy vállalkozásod, és keresel x pozícióra munkaerőt. Mondjuk 5 jelentkező küldi be az önéletrajzát - és hogyan, hogy nem, egy bizonyos Kolompár Lajos tűnik a legalkalmasabbnak. 99%, hogy ennek ellenére mégis a második legjobb befutót, egy bizonyos Kovács Lajost fogod választani.

És nem csak te vagy ezzel így, hanem szinte mindenki. Így vajon hogy juthat álláshoz egy c., ha történetesen TÉNYLEG dolgozni szeretne?

2009. dec. 24. 19:18
 18/29 A kérdező kommentje:

"Kérdező: Nézzük meg a dolog másik oldalát. Tegyük fel, hogy van egy vállalkozásod, és keresel x pozícióra munkaerőt. Mondjuk 5 jelentkező küldi be az önéletrajzát - és hogyan, hogy nem, egy bizonyos Kolompár Lajos tűnik a legalkalmasabbnak. 99%, hogy ennek ellenére mégis a második legjobb befutót, egy bizonyos Kovács Lajost fogod választani.

És nem csak te vagy ezzel így, hanem szinte mindenki. Így vajon hogy juthat álláshoz egy c., ha történetesen TÉNYLEG dolgozni szeretne?"

És mi van akkor ha már 5 cigány alkalmazottad volt akik közül 2 elopott egy egy hegesztő trafót a maradék három meg szerszámokat.

Vállalsz egy 6. lumpent is??

Elviekben szép amit írsz és egyet értek vele de gyakorlatban én már nem fogok többet kockáztatni. Nem éri meg sajnálom.

2009. dec. 26. 22:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Ismeritek azt a mondást hogy valaki kígyót melenget a kezében?

Itt is az a helyzet

2009. dec. 28. 17:28
 20/29 anonim ***** válasza:
Megoldás: AK-47
2009. dec. 28. 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!