Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell eltartanunk azokat...

Miért kell eltartanunk azokat akik semmit nem viszonoznak?

Figyelt kérdés

Meddig fog tűrni ez a nép? Külföldön is egyre rosszabb a helyzet. Nálunk a c. nagy része nem túl hasznos állampolgár. Miért kell eltartanunk őket és közénk engednünk. Nem lehetne megoldani úgy ahogy izrael hogy körbefalazzuk magunkat aztán ha jönnek kis foszfort nekik.

Vélemény?

2009. dec. 24. 17:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem akar dolgozni, van, aki meg akarna, csak nem adnak munkát, tudod, mit, én keresek máshol lehetőséget, mindegy, hol, csak innen el...
2009. dec. 24. 17:19
 2/29 anonim ***** válasza:
28%
Isten is feltétel nélkül szeretett. Jézus Krisztus is. Mi az ő példáját kellene kövessük.
2009. dec. 24. 17:29
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
Legalább karácsonykor ne gyúlölködj!Elég erre az egész éved.
2009. dec. 24. 17:32
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
Szélsőjobboldali nézeteket vallok,a legutóbbi szavazáskor a Jobbikra szavaztam.Egy olyan településen nőttem fel,ahol a romák aránya kb.20% volt.Rengeteget tudnék mesélni a rendesebbnél rendesebb cigány asszonyokról,dolgos férfiakról.Állíthatom,hogyha kellő tisztelettel,emberségesen bánunk velük,ők is megadják a kellő tiszteletet.Aztán van nekünk egy Mága Zoltánunk,egy olimpiát megjárt Kalucza Norbertünk,egy világhírű száztagú cigányzenekarunk,stb.Velük szerintem neked sincs bajod.Pár hónapja mögöttem kiraboltak egy hölgyet.A két srác mellettem haladt el,színtiszta magyar ábrázatuk volt.A rendőrségen kezembe adtak egy dossziét,telis-tele fotókkal,aminek 90-95 százaléka romáké volt.Na itt a baj!Egy csomó rothadék miatt vannak a rendes romák is a közutálat középpontjában.Kellene valamilyen módszer,amivel ki tudnák maguk közül rekeszteni a vadhajtásokat.
2009. dec. 24. 17:37
 5/29 anonim ***** válasza:
39%

"Állíthatom,hogyha kellő tisztelettel,emberségesen bánunk velük,ők is megadják a kellő tiszteletet."

Állítom, hogy hiába adod meg az utcán neki a kellő tiszteletet, beléd köt, megtámad, kirabol, kötekedik. Ott a módszered egyenlő a nullával.

"Kellene valamilyen módszer,amivel ki tudnák maguk közül rekeszteni a vadhajtásokat."

Hah... vadhajtás kb. 90%, akkor mi is a megoldás?

2009. dec. 24. 17:49
 6/29 anonim ***** válasza:
79%
17:49 - A fővárosban élek, rendszeresen közlekedek, a tömegközlekedést használom, sok helyen megfordulok, fiatal nő vagyok, még soha nem kötöttek belém, és soha nem loptak tőlem, igaz, én se tettem még ezt mással.
2009. dec. 24. 17:54
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
vidéken élek napi rendszereségel van konfliktusom cigánnyal húgomat 18 éves létére kísérni kell mindenhová mert kétszer próbálták megerőszakolni és csak cigányok.az égvilágon senkivel nincs konfliktusom se svábbal se négerrel se kínaival se arabbal se románnal csak cigányokkal.de biztos az én hibám mert gyűlölködök és szemét rasszista vagyok.és már qrvára nem érdekel,hogy van rendes cigány is a szemembe ugyanaz mind!
2009. dec. 24. 18:19
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

17.37-es vagyok,utánam következőre reagálok.Elmúltam negyven,férfi vagyok,szintén nagyvárosi.A kilencven százalék az elkövetők aránya volt a fényképes listában.Tehát nem a roma lakosság kilencven százaléka.Ez egy lopási,rablási elkövetői lista volt.Meg merem kockáztatni,hogy a gyilkosságért ülők száma,arányban nem magasabb a cigányság körében,mint egyébként.Azt állítom,hogy van egy jelentős réteg az adott népcsoporton belül,aki lop,csal,kötegszik,rabol,betör,egyebek,de szerencsétlen módon ezt a terhet hordania kell a többi,egyébként rendes,jogkövető romának is,akiknek száma jóval több,mint a zsiványoké.

Egy egyszerű példa.Szüleim még mindig abban a szabolcsi faluban élnek,elmúltak hetven évesek,gazdálkodnak,nekik ez már hobbi,elfoglaltság,megszokás.Disznóvágáskor ami nem kell nekik,elviszik.Ha a füstölt szalonna avasodni kezd,odaajándékozza nekik.Ha férfierő,napszámos kell,szól és jönnek potom órabérért,300-350-ért.Ha a tyúkólat kell tisztítani vagy az ólat meszelni,szintén lehet rájuk számítani.De ez ugyanígy működött negyven évvel ezelőtt is,a nagyanyám idejében.Én nem nagyon emlékszem,hogy nagy íróink annyira szidták volna őket,pedig akkor jóval nagyobb szegénység,több nélkülözés volt,a megélhetésük akkor sem volt rózsásabb.

Valahogy a hozzáállásunkban lett valami geller.Én mindenesetre megpróbálom nagy tanítóm intelmét követni,ha megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel!

Ez a krisztusi idézet így szent este,nem is olyan rossz.

Kellemes karácsonyt és szebb jövőt mindnyájatoknak!

2009. dec. 24. 18:22
 9/29 anonim ***** válasza:
39%

18:22: Találkoztam már azzal, amit írtál, de nem általános, a többség akkor is állítom, nem ilyen.

Nem tudok rájuk tisztességesként nézni, mert csak a rossz példa van a szemem előtt.

Boldog karácsonyt!

2009. dec. 24. 18:29
 10/29 anonim ***** válasza:
56%

Hogy tudnék én is úgy megélni, hogy ne kelljen dolgozonom?

Milyen segélyért érdemes menni, s milyen papírok kellenek? Vagy ez csak a kisebbség előjoga??

2009. dec. 24. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!