Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen együtt dolgozni egy...

Milyen együtt dolgozni egy olyan kollégával, aki állandóan nyafog?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte piszok idegesítő, de utána már immunissá válik rá az ember. Mintha meg sem hallaná. Én legalábbis alkalmi süket lettem az egyik kolleganőmre. Négyen dolgozunk egy irodában, de ha ő elkezd beszélni, akkor azt már szó szerint meg sem hallom. Van, hogy pont olyankor megyek ki pisilni vagy ilyenek. Sztem észrevette, hogy magasról lesz@rom, dehát ez van.
2009. dec. 23. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi valamivel többen vagyunk, de egyik kolléganőm állandóan azon nyafog, hogy ő már menne nyugdíjba, de még vannak hátra hónapjai...
2009. dec. 23. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy én is. Zárd ki a hallókörödből. Légy alkalmi süket. Én is ezt teszem, és el sem hiszed mennyire jól működik.
2009. dec. 23. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére én a műszakomba nem találkozok kollégákkal csak más beosztású dolgozókkal.

De elég rossz hallgatni az ilyet főleg ha azért nyafog mert egy kicsit többet kell dolgozni.

2009. dec. 23. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyik osztálytársam ilyen, sajnos padtársam is lett valahogy és állandóan panaszkodik, nyafog még órákon is, szünetekben. eleinte meghallgattam meg jóindulatúan figyeltem rá, de aztán pár hét múlva kezdtem nem odafigyelni, mintha mást csinálnék és nem érnék rá. mára már nem is beszélünk egyáltalán :D
2009. dec. 24. 00:19
 6/6 anonim válasza:

Nálam azért gáz ez, mert megyénként van egy-egy iroda a cégünknél, ezek mind 2 fős irodák, így tehát a miénk is. (Központ: Budapest)

Annyit kell tudni, hogy én 24 éves lány vok, a kollégám egy 42 éves pasas. Az tény, hogy az élete az utóbbi egy évben elég durván alakult, de másnak is meghaltak már a szülei, szakított vele a bnője. Ezután lettünk mi kollégák, szóval ezeket csak meséből tudom. 2 hónapja dolgozunk együtt, de feláll a hátamon a szőr, amikor reggelente nyitja a bejárati ajtót. Állandóan nyavalyog, átjön az én irodámba szó nélkül, leül nyünyörögni, sopánkodni. A telefonban is sokszor becézve mondja a nevem, amit csak a nagymamám mond úgy. Nem vok én a kislánya, hogy így szólítson! Annyira utálom szegényt. Szerencsétlen is, szerintem nem való erre a munkára, mert erre egy karakán, pozitív, vezető személyiség való. Kezdek azért már alakulni, egyre jobb alkalmi süket vok én is, de szerintetek megmondjam neki, hogy ne becézgessen már a telefonban, mint egy 5 évest?

Jah és sokszor elalszik az irodájában ebéd után, úgy horkol meg szuszog, hogy zeng minden, na akkor már sokszor 300 a vérnyomásom. A főnökeimnek hogyan mondjam el ezt, elmondjam egyáltalán? A főnökség mind Pesten van, mi meg vidéken, csak a negyedéves meetingeken találkozunk, meg telefonon/e-mailben tartjuk a napi kapcsolatot.

2010. júl. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!