Vannak itt igazán gazdag emberek?
"Sosem voltam lenéző azokkal az emberekkel, akik anyagilag nem olyan szerencsések, mint én."
Hazudsz, ebből a mondatodból ez tisztán látszik. A gazdagok nem azért nem barátkoznak átlagemberekkel, mert lenézik őket, hanem mert nagyon nehéz. Nehéz minden szavadra vigyázni, nehogy valamit dicsekedésnek vegyen és megbántódjon, ha nő vagy vigyázni kell amikor velük találkozol, hogy a megszokott fülbevalód, cipőd és táskád ne legyen nálad, mert azon aztán holtbiztosan besértődnek a csajok, hogy minek akarsz kitűnni közülük, aztán nehéz közós programot csinálni, mert egy csomó helyre ők nem tudnak jönni, de ha önérzetesek és nem gaszonlesők, akkor nem hagynak téged fizetni... aztán jönnek a kis komplexusos megjegyzések, amiktől a falra lehet mászni, mint pl. "itt voltam nyaralni/fizetésemelést kaptam/vettem valamit, de ááá, hagyjuk is, téged ez biztos úgysem érdekel, jobbhoz vagy szokva" meg ilyenek. Nagyon kevés ember képes helyiértéken kezelni a pénzt, meg az azzal járó életmódot, éppen ezért az átlag "kiugrott" gazdagnak csak a gyerekkori egyszerű sorsú barátai közül marad meg néhány, de új emberekkel szinte mem is találkozik, hol találkozna? Nem ugyanoda járunk sportolni, sem enni, sem vásárolni, sem szórakozni, sem nyaralni... nehéz, na. Egyszerűen az akkora életmódbeli különbséget nehéz áthidalni. Ráadásul mondom, a gazdagokban nincs lenézés, ez csak a szegényebbek mániája, hogy őket bárki lenézi. Ebből holtbiztosan tudom, hogy neked életedben nem volt még komolyabb összeg a számládon. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!