Miért igyekeznek az emberek többnek látszani annál, amik valójában?
birkatörvény
ha valaki egyedi akar lenni, egyből megy utána száz másik
pl ha én kitalálom, hogy a kedvenc énekesemnek x márkájú táskája van és én is veszek, tuti hogy egyből másolni fogják.
emlékszem tök régen, amikor kitaláltam, hogy hosszított passzos ruhát veszek nadrág felé, még az utcán is megszóltak, hogy ruhát nadrággal, röhej, most meg mindenki így öltözik.
"Az emberek rajonganak a ruhamárkákért, felcsillan a szemük, ha vehetnek egy zara kabátot, vagy timberland cipőt"
Ez az ízlés, tudod? Ez tetszik neki, van rá pénze, jól áll neki, akkor megveszi, ettől nem többnek akar látszani. Azok akarnak többnek látszani, akiknek nincs rá pénzük, de megveszik a kínai hamisítványt negyedannyiért.
2-es:
A rohej az, hogy sok nem tudja megengedni, kolcsonre veszi, es meg csak nem is all jol nekik. Sok nem is tudja, hogy kene hordani, milyen kiegeszitokkel.
Majmoljak a "celeb'-et.
Amugy volt egy felmeres, vizsga, ha ugy tetszik, meg a "szakertok", a primadonnak sem tudtak elvalasztani a jobb, dragabb kinai koppintast.
Zara nagyon olcso ruhamarka, legalabbis kulfoldon, nem rohannak megvenni. Timberland egyszer sem volt a labamon, en elegans cuccokat szeretek.
Ezt hivjak a vilag szellemenek.
Egy olyan vezetes,ami rakenyszeriti az embereket,hogy kimutassak az irigyseget a nagyravagyast,a kivaltsagot,es mindennek a vege a penz es a hatalommal valo visszaeles.
Teljesen beporgetik az embereket az ilyen es ehhez hasonlo termekekkel legyen az barmi.
Itt nem arrol van szo ,hogy egy ilyen vagy barmilyen mas jo minosegu termek nem jo,inkabb arrol hogy nekem azt feltetlenul birtokolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!