Jogosan sértődhetnek meg?
Kábé mindenki a barátom az osztályban. Van 3 barátnőm akik mondjuk a "legjobbak". Úgy egy-két hete beszéltük, hogy kellene szilveszterkor csinálni valamit. Tervezgettük, hogy átmehetnénk valamelyikünkhöz, de semmi konkrétumban nem egyeztünk meg. Csak annyiban, hogy majd mindenki megkérdezi. Aztán nem nagyon lett semmi. Pár napra rá, egy másik barátnőm meghívott, hogy ő tart egy bulit, amire kábé a fél osztályt meghívta (fiúkat is, ez nekem fontos:), de a "legjobb barátnőimet" nem. Erre egyikük, (mivel még mindig nem volt semmi konkrétum), megkérdezte, hogy ha lenne egyiküknél, akkor velük mennék-e inkább, vagy a másikba. Én azt válaszoltam, hogy nem tudom.
Most pedig, megkérdezték, hogy akkor hogy döntöttem, mire én mondtam, hogy nem tudom. Erre egyikük azt mondta, hogy "már mondtam, hogy a másikba megyek", pedig ilyet soha nem mondtam. Sajnos msn-en beszéltünk, tudom, könnyen jönnek a félreértések, de végül rájöttem, hogy már megvan a konkrétum, egyiküknél tényleg lesz buli. De erről a fejleményről nekem nem szóltak. Viszont a hangvételből úgy érzem megsértődnének, ha a másik buliba mennék el. Én viszont nem érzem, hogy ez olyan botzalmas lenne. Arra gondoltam, megkérdezem a házigazdát, hogy nem akarja-e őket is meghívni. Ha nem, az ellen úgysem tehetek semmit. Viszont nem akarom elveszíteni a barátőimet. Szerintetek mit tegyek?
(15/L)

pfff sok hisztis p*csa.
csukd be a szemed és gondold el , hogy szilveszter van mit látsz magad előtt , hol vagy ? Oda menj amit látsz , azt szeretnéd jobban

Igen, ez ismerős. =)
A megfogalmazásod alapján elég értelmes lány vagy. Ha jobban belegondolsz, akkor az is benne lehet a pakliban, hogy a "legjobb" barátnőid inkább féltékenységből csinálják ezt, mert valamilyen szinten irigylik azt, hogy te egy elég kedvelt személy vagy az osztályban, akivel mindenki szót ért. Én is csak azt tudnám ajánlani, hogy oda menj, ahova tényleg szeretnél, és ahol tudod, hogy jól fogod magad érezni. Ha netán nem a "legjobb" barátnőidet választod, és ennek következménye képpen már nem akarnak Veled barátkozni, akkor nem vesztettél sokat. =)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!