Twilight / (Jacob) rajongok! Titeket is annyira irrital az, hogy az Ujholdban Edward megint felkavarja a vizet, es elrontja a kialakult kapcsolatot Bella es Jacob kozott?
Nagyon koszonom azoknak,akik valaszoltak a KERDESRE.
A masik csapatnak,csak annyit,hogy tisztanab vagyok a tenyekkel,amiket a fejemhez vagtatok.Nagyon jol tudom,h ez a fanatikus rajongas beteges,viszont ez mar hagy legyen az en bajom...es hogy 10 ev mulva rohogni fogok magamon...:) mar most azt teszem...de ilyen erzeseket valtott ki belolem ez az egesz,es valahogy ki kellett tombolnom magam...ennyi ;)
én megértelek!!régen így voltma a szappanoperákkal.(volt amelyiknek sírtam is a végén)ma is belenézek újakba,vagy a régiekbe,élvezem is,de egész más szemmel nézem őket.
szerintem nem vagy beteges,csak jó a beleérző képességed:)
21/L
Olvasd végig a könyvet, az Eclipse-ben egy picit lehet, hogy nem fogod ennyire szeretni. Egy mocskos dög, mert lehet, hogy szereti Bellát, de alantos dolog megcsókoltatni magát...
Meg igazából nem is Bellánál van a bevésődése, és ezt ő is tudja! Akkor meg, miért akar beleszólni Bella igaz szerelmének történetébe?
engem jacob idegesít
még a negyedik részben is bent lesz aminek egyáltalán nem örülök
amikor a new moon-t olvastam, allig vártam hogy végre újra a képben legyen edward
a 3. részben is folyton bent lesz
persze jó hogy edward és jacob is küzd belláért mert így izgalmasabb, de jacobot nem értem hogy miért nem fogja fel hogy bella nem őt szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!