Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Twilight / (Jacob) rajongok!...

Twilight / (Jacob) rajongok! Titeket is annyira irrital az, hogy az Ujholdban Edward megint felkavarja a vizet, es elrontja a kialakult kapcsolatot Bella es Jacob kozott?

Figyelt kérdés
Most olvastam el a "Temetes" fejezetet..duhongok,orditok...tudom,h ez man nagyon nagyon beteges,es en is csodalkozom magamon,de annyira felduhitett ez az egesz.Az Alkonyatban ,meg teljesmertekben Edward volt a szimpatizansom,de most...jesszus...hat mostamr..ezek utan semmivel sem tudja kompenzalni Jacobot.Azt hiszem,nem olvasom tovabb...ez az egesz annyira felduhitett
2009. dec. 23. 01:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom azoknak,akik valaszoltak a KERDESRE.

A masik csapatnak,csak annyit,hogy tisztanab vagyok a tenyekkel,amiket a fejemhez vagtatok.Nagyon jol tudom,h ez a fanatikus rajongas beteges,viszont ez mar hagy legyen az en bajom...es hogy 10 ev mulva rohogni fogok magamon...:) mar most azt teszem...de ilyen erzeseket valtott ki belolem ez az egesz,es valahogy ki kellett tombolnom magam...ennyi ;)

2009. dec. 23. 14:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

én megértelek!!régen így voltma a szappanoperákkal.(volt amelyiknek sírtam is a végén)ma is belenézek újakba,vagy a régiekbe,élvezem is,de egész más szemmel nézem őket.

szerintem nem vagy beteges,csak jó a beleérző képességed:)

21/L

2009. dec. 23. 15:25
 23/29 anonim ***** válasza:
Engem is elvarázsol a könyv, rendesen beleélem magam, izgulok, örülök, sírok, ha megható, néha emészt, de nem hosszan. Azért vigyázz, ne legyen ebből a fanatikusságból baj. Olvasd el nyugodtan, lehet a végén még jó lesz, nem tudlak megnyugtatni biztosra, mert engem nem érdekel.
2009. dec. 25. 09:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Most néztem meg a filmet (a második részt), szimpatikusabb a Jacob, mint a könyvben!
2009. dec. 25. 09:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd végig a könyvet, az Eclipse-ben egy picit lehet, hogy nem fogod ennyire szeretni. Egy mocskos dög, mert lehet, hogy szereti Bellát, de alantos dolog megcsókoltatni magát...

Meg igazából nem is Bellánál van a bevésődése, és ezt ő is tudja! Akkor meg, miért akar beleszólni Bella igaz szerelmének történetébe?

2009. dec. 29. 14:40
 26/29 anonim válasza:
engem is nagyon idegesít,nem tudok aludni tőle.annyira idegesít.:D
2009. dec. 29. 16:28
 27/29 anonim ***** válasza:
mit vártál? hogy majd összejön Bella és Jacob? ez olan lett volna, mintha az első éjszaka után Júlia átnyergel Paris grógra. oda lenne a sztori. ilyet egy írónő sem csinál.
2009. dec. 29. 19:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Azért a dühöngés, ordítás nem komoly, hanem csak amolyan "óóbasszus" jellegű, ahogy mondjuk egy "fájdalmasabb" filmjeleneten majd' midnen ember elszörnyed. :)
2009. dec. 30. 08:11
 29/29 anonim válasza:

engem jacob idegesít

még a negyedik részben is bent lesz aminek egyáltalán nem örülök

amikor a new moon-t olvastam, allig vártam hogy végre újra a képben legyen edward

a 3. részben is folyton bent lesz

persze jó hogy edward és jacob is küzd belláért mert így izgalmasabb, de jacobot nem értem hogy miért nem fogja fel hogy bella nem őt szereti

2009. dec. 30. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!