Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Twilight / (Jacob) rajongok!...

Twilight / (Jacob) rajongok! Titeket is annyira irrital az, hogy az Ujholdban Edward megint felkavarja a vizet, es elrontja a kialakult kapcsolatot Bella es Jacob kozott?

Figyelt kérdés
Most olvastam el a "Temetes" fejezetet..duhongok,orditok...tudom,h ez man nagyon nagyon beteges,es en is csodalkozom magamon,de annyira felduhitett ez az egesz.Az Alkonyatban ,meg teljesmertekben Edward volt a szimpatizansom,de most...jesszus...hat mostamr..ezek utan semmivel sem tudja kompenzalni Jacobot.Azt hiszem,nem olvasom tovabb...ez az egesz annyira felduhitett
2009. dec. 23. 01:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%
szánalmas vagy. és azt hittem a WOW meg CS fanatikus gyerekek a röhejesek. Felveszem a listára az újhold meg alkonyat rajongókat is.
2009. dec. 23. 01:36
 2/29 A kérdező kommentje:

Na,s meg irni sem tudok...elnezest...szoval:

Most olvastam el a "Temetes" fejezetet..duhongok,orditok...tudom,h ez mar nagyon nagyon beteges,es en is csodalkozom magamon,de annyira felduhitett ez az egesz.

Berogzodott,fanatikus rajongo vagyok,szoval,gondolom (remelem :P ),hogy ezzel nem csak en vagyok igy…ha tevedek,akkor csak pillanatnyi elmezavar..orvosolhato…

Az Alkonyatban ,meg teljes mertekben Edward volt a szimpatizansom,de most...jesszus...hat mostamar..ezek utan semmivel sem tudja kompenzalni Jacobot.Azt hiszem,nem olvasom tovabb...ez az egesz annyira felduhitett

2009. dec. 23. 01:36
 3/29 A kérdező kommentje:
Fogadjunk,hogy van jobb dolgod is,minthogy az ilyen szanalmas embereket fikazd? ;)
2009. dec. 23. 01:43
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
egyet kell értsek az elsővel. te nem vagy normális. ez csak egy fikció. egy kitaláció. szerintem neked is lenne értelmesebb dolgod, mint ezen kiakadni...
2009. dec. 23. 02:01
 5/29 anonim ***** válasza:
80%
Bocs, de akkor sem vagy teljesen ép. Én is szeretem, de egyszer elolvastam az eddigi 3 könyvet és hello. Mit dühöngsz ezen, tán nem tudod megérteni, hogy ez csak egy könyv? Oké, éld bele meg magad meg minden, de az ilyen beteges dolgaidat tartsd már meg magadnak... Dühöngeni egy könyvön jézusom... Reklamálj akkor az írónőnél :S :S
2009. dec. 23. 02:49
 6/29 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, engem a Jacob idegesített, hogy ennyire nyomult, pedig a Bella többször is éreztette vele, hogy csak barát, ő mást szeret.
2009. dec. 23. 07:06
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
Engem is Jacob idegesitett
2009. dec. 23. 07:41
 8/29 anonim ***** válasza:
60%
nem érdekel a sztori
2009. dec. 23. 07:47
 9/29 anonim ***** válasza:
95%
én 2-3* olvastam eddig mindegyik könyvet, láttam egy párszor mindkét filmet, mert szeretem. De semmi ilyesmi nem fogalmazódott meg bennem, mint amit te írsz. Szerintem sem normális. Mondjuk szerintem ez akár életkor függő is lehet. Emlékszem még a fiúbandák korszakára, amikor mi is sikítozva néztünk egy-egy új videót az MTV-n:)
2009. dec. 23. 07:53
 10/29 anonim válasza:
69%
Én teljesen egyetértek a kérdezővel. (Lehet betegesnek nevezni!) Engem is úgy idegesít(ett) Edward, hogy... legszívesebben a földhöz vágnám a könyvet! De sajnos ez van, ezt kell elfogadni. És szerintem nyugodtan éld bele magad a könyvbe, hisz' úgy az igazi! :)
2009. dec. 23. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!