Twilight / (Jacob) rajongok! Titeket is annyira irrital az, hogy az Ujholdban Edward megint felkavarja a vizet, es elrontja a kialakult kapcsolatot Bella es Jacob kozott?
?? mI van??? Reklamálj az írónőnél:)
Amúgy aranyos vagy,hogy így beleéled magad:)
Emlékszem amikor még azt terveztem,hogy felnövök,dögös csaj leszek és feleségül megyek Nick Carterhez:D:D:D
Szerintem is Jacob az idegesítő, attól függetlenül, hogy végülis bírom. Szeretem a Twilight-ot, de rá kellett jönnöm, hogy mindkét fickó idegesítő. Jacom az állandó nyomulásával, Edward meg az örökös siránkozásával, állandóan jajong valamin. Hát ha e közül a két pasi közül kéne választanom, akkor EGYIK SEM!!!! Az egész könyvsorozatban egyetlen szimpatikus szereplő van számomra, Carlisle. De komolyan, ő az egyetlen, aki normális. A többinek mind van valami durva defektje.
Másrészt viszont: ha egy fikció kitalált szereplői ennyire fel tudnak dühíteni, akkor nem szeretném tudni, hogy a valódi emberek mit hoznak ki belőled. Szerintem ennek a könyvnek már a legelején tudható volt, hogy mi lesz a vége, mondjuk ez műfaji sajátosság, szóval szerintem teljesen fölösleges ezt ennyire komolyan venni, illetve a reménytelenben reménykedni.
1. szerintem akkor jó egy könyv, ha az olvasóját teljes mértékben elvarázsolja, nincs senki és semmi rajtad kívül és azon a másik világon kívül, amiben vagy, mindent teljesen életszerűen látsz magad előtt, és szó szerint megszűnik a világ :)
2. ebből következik, hogy igen is ki lehet akadni, lehet sírni, lehet nevetni, lehet ordítani egy könyvön, vagy filmen... A Titanicon is bőgtem egy sort, a Harry Pottert is mindig majd kiugró szívvel olvasom, és a Twilight is volt, hogy majdnem megríkkatott. Ez szerintem azért normális, mert mindenkinél más mértékű. Amíg nem indulsz útra, hogy Forks-ba, hogy leszámolj a csúnya vérszívókkal, addig ép eszű vagy :D Szerintem az még normális, ha valaki egy olyan dolgon akad ki, hogy az, aki (akár könyv útján) a szívéhez nőtt, nem azt "kapja", amit megérdemelt :) Szóval dühöngj csak, legalább kiadod a keserűséget ;) De azért utána állj le és sóhatjs egy nagyot, mert ez tényleg csak egy fikció.
3. Ebből az is következik, hogy van, akit hidegen hagy, sőt már irritál a Twilight (de nem csak erre vonatkozik, hanem legyen szó akár a Harry Potterről) van aki meg annyira imádja, hogy a párnája alá rakja, mert csak úgy tud elaludni. :) És ez jó így. :D Persze egy felnőttnél már azért megkérdezném, hogy jól érzi-e magát... :D
4. (Ez azoknak szól, akik olyat írtak, hogy: már megint a Twilight?? :S) Miért kell valakit azért lefikázni, mert olyanért rajong, amit más épp utál? Pölö egyik szereti a lecsót, a másik meg nem. Ez van. Attól még kaja, és be kell ismernie annak is aki utálja, hogy lehet az attól még finom és jó, mert ő épp nem szereti.
én Edward-ot rühellem.nem szeretem a filmet,sztem uncsi&nyálas..de megnéztem bnőim kedvéért.
Edward egy idióta
ma 12:22:
már bocs de akkor szerinted egy toki hotel iránti őrületes rajongás is normális?
12:22
Bizonyos méretekig, az is lehet normális. Ha törnek, zúznak és nagy mértékben károsítják a környezetet (pl a koncerten nekiesnek a berendezésnek, vagy egymásban tesznek kárt) miatta, az a már nem normális dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!