Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Twilight / (Jacob) rajongok!...

Twilight / (Jacob) rajongok! Titeket is annyira irrital az, hogy az Ujholdban Edward megint felkavarja a vizet, es elrontja a kialakult kapcsolatot Bella es Jacob kozott?

Figyelt kérdés
Most olvastam el a "Temetes" fejezetet..duhongok,orditok...tudom,h ez man nagyon nagyon beteges,es en is csodalkozom magamon,de annyira felduhitett ez az egesz.Az Alkonyatban ,meg teljesmertekben Edward volt a szimpatizansom,de most...jesszus...hat mostamr..ezek utan semmivel sem tudja kompenzalni Jacobot.Azt hiszem,nem olvasom tovabb...ez az egesz annyira felduhitett
2009. dec. 23. 01:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%
Én megértelek.Én az egyesben utáltam Jacobot,a kettesben megkedveltem,de mondjuk örültem amikor visszajött Edward,és mindennek meg van az oka,őt is meg lehet érteni,még ha megbocsátani nem is.A hármasban kicsit sajnáltan hogy mégsem a Jacob mellett döntött,de ennek is megvan az oka,szerintem azért olvasd tovább.
2009. dec. 23. 08:07
 12/29 anonim válasza:
52%
Csak nagyon beleéled magad,ez van.Én is nagyon dühös voltam hogy azután h szegény Bellát így elintézte még Edward játsza a mártírt utána meg vissza pofátlankodik.Sajnáltam Jacobot nagyon de főleg a 3. részben :'( Én amúgy mindenbe így beleélem magam.Pl néztem egy animét a Death Noteot és amikor Light megölte a kedvenc karakterem sírtam ordítottam hogy rohadj meg Light, és még szegény monitort is szétvertem XD De sztem így a legjobb akár könyv akár film ha beleéled magad!
2009. dec. 23. 09:02
 13/29 anonim ***** válasza:
97%

?? mI van??? Reklamálj az írónőnél:)

Amúgy aranyos vagy,hogy így beleéled magad:)

Emlékszem amikor még azt terveztem,hogy felnövök,dögös csaj leszek és feleségül megyek Nick Carterhez:D:D:D

2009. dec. 23. 09:21
 14/29 anonim válasza:
83%
Engem is dühített a dolog, de azért nem ennyire. De engem legjobban Bella idegesített az örökös nyávogásával és önfeláldozásával..Az elsőben még oké volt, de a kettőben már nagyon megutáltam. Jacob legalább egy kicsit eltüntette ezt a nyávogást..Mindegy, ez az én véleményem. Jacob jobbat érdemel.
2009. dec. 23. 09:22
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Nyugodj meg kicsikém és pár év múlva olvasd vissza amit írtál.Röhögni fogsz magadon.
2009. dec. 23. 09:37
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is Jacob az idegesítő, attól függetlenül, hogy végülis bírom. Szeretem a Twilight-ot, de rá kellett jönnöm, hogy mindkét fickó idegesítő. Jacom az állandó nyomulásával, Edward meg az örökös siránkozásával, állandóan jajong valamin. Hát ha e közül a két pasi közül kéne választanom, akkor EGYIK SEM!!!! Az egész könyvsorozatban egyetlen szimpatikus szereplő van számomra, Carlisle. De komolyan, ő az egyetlen, aki normális. A többinek mind van valami durva defektje.

Másrészt viszont: ha egy fikció kitalált szereplői ennyire fel tudnak dühíteni, akkor nem szeretném tudni, hogy a valódi emberek mit hoznak ki belőled. Szerintem ennek a könyvnek már a legelején tudható volt, hogy mi lesz a vége, mondjuk ez műfaji sajátosság, szóval szerintem teljesen fölösleges ezt ennyire komolyan venni, illetve a reménytelenben reménykedni.

2009. dec. 23. 11:07
 17/29 anonim ***** válasza:

1. szerintem akkor jó egy könyv, ha az olvasóját teljes mértékben elvarázsolja, nincs senki és semmi rajtad kívül és azon a másik világon kívül, amiben vagy, mindent teljesen életszerűen látsz magad előtt, és szó szerint megszűnik a világ :)

2. ebből következik, hogy igen is ki lehet akadni, lehet sírni, lehet nevetni, lehet ordítani egy könyvön, vagy filmen... A Titanicon is bőgtem egy sort, a Harry Pottert is mindig majd kiugró szívvel olvasom, és a Twilight is volt, hogy majdnem megríkkatott. Ez szerintem azért normális, mert mindenkinél más mértékű. Amíg nem indulsz útra, hogy Forks-ba, hogy leszámolj a csúnya vérszívókkal, addig ép eszű vagy :D Szerintem az még normális, ha valaki egy olyan dolgon akad ki, hogy az, aki (akár könyv útján) a szívéhez nőtt, nem azt "kapja", amit megérdemelt :) Szóval dühöngj csak, legalább kiadod a keserűséget ;) De azért utána állj le és sóhatjs egy nagyot, mert ez tényleg csak egy fikció.

3. Ebből az is következik, hogy van, akit hidegen hagy, sőt már irritál a Twilight (de nem csak erre vonatkozik, hanem legyen szó akár a Harry Potterről) van aki meg annyira imádja, hogy a párnája alá rakja, mert csak úgy tud elaludni. :) És ez jó így. :D Persze egy felnőttnél már azért megkérdezném, hogy jól érzi-e magát... :D

4. (Ez azoknak szól, akik olyat írtak, hogy: már megint a Twilight?? :S) Miért kell valakit azért lefikázni, mert olyanért rajong, amit más épp utál? Pölö egyik szereti a lecsót, a másik meg nem. Ez van. Attól még kaja, és be kell ismernie annak is aki utálja, hogy lehet az attól még finom és jó, mert ő épp nem szereti.

2009. dec. 23. 12:22
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

én Edward-ot rühellem.nem szeretem a filmet,sztem uncsi&nyálas..de megnéztem bnőim kedvéért.

Edward egy idióta

2009. dec. 23. 12:23
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:22:

már bocs de akkor szerinted egy toki hotel iránti őrületes rajongás is normális?

2009. dec. 23. 12:27
 20/29 anonim ***** válasza:

12:22

Bizonyos méretekig, az is lehet normális. Ha törnek, zúznak és nagy mértékben károsítják a környezetet (pl a koncerten nekiesnek a berendezésnek, vagy egymásban tesznek kárt) miatta, az a már nem normális dolog...

2009. dec. 23. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!