Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felvállaljuk vagy inkább...

Felvállaljuk vagy inkább rejtőzködjünk?

Figyelt kérdés

Pár hónapja jöttem össze a barátnőmmel, akivel osztálytársak vagyunk. Mindketten lányok vagyunk, de egyikünk sem leszbikus. Nagyon nagyon szeretem, annyit szenvedtünk már, mielőtt összejöttünk volna..nem mertünk kezdeményezni, mert féltünk a túl sok akadálytól, de már 9.-ben tudatta velem, hogy nagyon tetszem neki, persze én sem csak sima barátnőként tekintettem rá. Én szakítottam a barátommal miatta és azóta végre egymáséi vagyunk. Egyedül ketten tudják, hogy mi "úgy" vagyunk és a suliban állandóan kerüljük egymást. Vicces, hogy páran azt hiszik, menyire utáljuk egymást, csak mert nem akarjuk, hogy kiderüljön a kis titkunk. Rossz, hogy szinte nem is köszönünk egymásnak mások előtt, meg nem is szólunk egymáshoz ott, pedig legszívesebben néha rávetném magam. Róla tudják, hogy volt már lánnyal "dolga", rólam nem, de nem is ez lenne a legkínosabb, hanem hogy nagyon ledöbbennének, ha kiderülne, hogy mi ketten..de annyira rossz már ez és Ő lazán kezeli ezt a dolgot, mármint mindig mondja, hogy Ő simán felvállalná az egész suli előtt, de én úgy félek. Volt már olyan, hogy mikor épp nem látott senki, a folyosón megcsókolt, de ..én mindig rettegek, hogy mindenki erről fog beszélni, pedig annyira szeretem. Most mit csináljak? Érdemes lenne felvállalni a kapcsolatunkat? Bunkó válaszoktól kíméljetek.

17L

2009. dec. 22. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én suliban semmi esetre sem vállalnám fel. Annyi gond szakadna a nyakatokba emiatt, hogy simán rámehet a kapcsolatotok. Megtudják a tanárok, osztályfőnök behívja a szülőket, mindenki rólatok beszél, kiközösítenek... Én megtartanám a titkot amíg vége a középiskolának. Különben is legalább addig elválik, hogy ez most tényleg komoly kapcsolat-e!
2009. dec. 22. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell ezt nagydobra verni, de simán mutatkozhattok együtt, nem kell megjátszani azt , hogy utáljátok egymást. mondjuk én a csókolózást ,kézenfogva járkálást talán kerülném a suliban , de abban , hogy együtt vagytok , együtt mutatkoztok semmi rossz nincs.(ebből senki nem is gondolná hogy jártok ) az meg hogy sulin kívül mit csináltok csak rátok tartozik.
2009. dec. 22. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell felvállani de ha azt mondod hogy ez nem leszbiség akkor mi nem értem!!!Mert ha nem leszbikusság hanem barátság akkor miért ne lenne felvállalható
2009. dec. 22. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is simán mutatkozhattok együtt.

Lehettek a suliban "jó barátnők". Mint már előttem is mondták, ezt úgyse fogják félre érteni, ha a többit megtartjátok otthonra.

2009. dec. 22. 16:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Van például egy srác, aki nyíltan felvállalja, hogy meleg és többször jön a suli elé a barátja és senki nem szólja meg. Szerencsére az osztályunk elég toleráns, főleg, hogy szinte mindenkinek van valami "titkolnivalója", annak ellenére, hogy nagyon színvonalas suli. Osztályfőnökünk is elég laza mindenféle téren, de..nem tudom.
2009. dec. 22. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz pl. "titkolni való" alatt?
2009. dec. 22. 16:47
 7/15 A kérdező kommentje:
van, aki drogozik vagy lerészegedik 2 naponta, van olyan, akinek a szülei otthon verik egymást, van olyan, aki mindenkivel összefekszik stb.
2009. dec. 22. 16:50
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

Értem.

Hát, szerintem nem kell az orrukra kötni.

A csókolózást, kézen fogva sétálást inkább hagyjátok otthonra, vagy legalábbis olyan helyekre, ahol nem valószínű, hogy összefuttok ismerőssel.

De amúgy meg kit érdekel? Ha rájönnek rájönnek.

2009. dec. 22. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Én sem tudok sok újat mondani.

Szerintem se verjétek nagydobra a suliban, de ne is kerüljétek egymást.

Szerencséd van, hogy ilyen toleráns sulid van :)

Én egy ultrakonzervatív egyházi iskolába járok, szerintem én vagyok az egyedüli liberális az egész épületben.

Néha elég frusztráló tud lenni. :)

2009. dec. 22. 16:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mindketten lányok vagyunk, de egyikünk sem leszbikus."

Hát persze.. :D Először magadnak valld be utána jöhetnek a többiek..

Viccen kívül nem kötelező felvállalni ha ennyire nem akartok pletykák tárgya lenni jó pár napig vagy hétig.. Az egy dolog, hogy toleráns az osztályod de a suliba nem mindenki galamblelkü.

2009. dec. 22. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!