Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » GYŐRIEK! Győrben, vagy Győr...

GYŐRIEK! Győrben, vagy Győr közelében van valahol hajléktalanszálló?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel azt tervezzük, hogy karácsony előtt elmegyünk egy hajléktalanszállóba és ott szendvicseket, gyümölcsöket, meleg teát osztogatunk az embereknek. Ezért szeretnénk tudni, hogy van-e valahol szállás hajléktalanoknak.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. okt. 29. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
győri vagyok, de gőzöm sincs. Most így cikinek is érzem. Hajléktalan már annál több, de azért nem olyan vészes mint Pesten pl. Amúgy nagyon szép ötlet! :) Nem tudom hány barátom tudnám ilyenre rávenni. Ha már így elterveztétek mindenképen csináljátok meg! Ki is írhatnád ide, hogy végül mikor és hol. Ha kell segítek, meg csak úgy is jó lenne valami lélekemelőbbet látni a lapos felé vándorló részegeknél...
2011. okt. 29. 20:47
 2/5 anonim válasza:
Ez nagyon szép cselekedet tőletek. Győr mellett Likócson van, azt tudom. Ezen kívül Győr Sziget nevű városrészén is van vmi, azt hiszem a Stromfeld utcában. Soha sem jártam ott, de vhol olvastam, h. van ott ilyen.
2011. nov. 4. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Szigetbe logikus is, hogy legyen.

2011. nov. 4. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
2011. nov. 4. 14:49
 5/5 anonim válasza:

A Stromfeld utcában már nincs tudtommal, mert az új körforgalom miatt elbontották a sarkon azt az épületet. A többi meg "szükséglakás" néven fut.

De Likócson úgy tudom működik.

2011. nov. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!