Milyen város Győr? Például, vannak-e olyan részek, ahol fiatal nőnek egyedül nem tanácsos bóklásznia?
A kérdésen belül,
-van-e művészellátó
-milyen különleges boltok vannak
-milyenek a városrészek stb
Szia!
Én eddig csak 1x voltam, akkor se sok részen de nekem nagyon tetszett :) ha szereted a sportokat(kézilabda, foci, futsal, stb.) akkor mindenképpen ajánlott..
Győr közelében lakok,elég sok mindent tudok a városról.Művészellátóról nem tudok,de lehet,hogy van.Különleges bolt?Hát nem nevezném különlegesnek,de bolt az is csak a Rárói kenyérbolt,meg a Lipóti kenyérbolt(mindkettőbe nagyon finom "péksüteményeket!?" árulnak).
Különleges városrésznek neveznék Adyvárost,Marcalvárost.
Senkinek nem tanácsos egyedül és gyalog bóklásznia a Kossuth utcában(kisebbségek lakják),jobb azt a területet elkerülni.
Amit érdemes megnézni az a Széchenyi-tér,Baross út,Dunakapú-tér.A Dunakapu-téren van két fagyizó,az Adria Gelato-ban nagyon finom fagyit és hókristályt adnak,egész baráti áron.
Révfalu(Ergányi lakótelep,Bácsa) nagyon szép környezetben van,arra van az egyetem is,és az a suli is,ahova én fogok járni(Szent-Györgyi Albert Ált.Isk.,Középiskola és Koll.)
Van angol használtruha bolt is(asszem kilós),ahova érdemes benézni,mert minőségi az árú.
És ha már Győrben vagy,akkor az Eötvös parkot is nézdd meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!