Már tanácstalan vagyok. Mit kellene tennem?
Albérletben lakom,és a fűtéssel van gondom.Gázzal fűtünk(parapetes).Mióta itt lakunk(október közepe óta)már rengeteg gond volt vele.Mindig szólok a tulajnak,ő jön és megcsinálja.A fűtőtesttel az a gond,hogy nem lehet álligatni hogy milyen erősen fűtsön.Ugye 0-7-ig van rajta a szabályzó.Eddig 3-on ment,de most hogy ennyire hideg volt,szoltam állítson rajta,mert hideg van a szobába.Azért kell neki álligatni,mert én hiába csavarom 3-ról pl 5-6-ra,nem fog jobban fűteni.Vasárnap is szoltam,hogy fázok állítson rajta.De hiába vártam,nem jött.Tegnap már nem bírtam tovább,és du szoltam hogy jöjjön,mert nagyon fázunk.El is jött,meg is csinálta,de azóta már vagy 4szer vissza kellett kapcsolni,mert a láng mindig el aludt.Már nagyon kellemetlen,állandóan mindig szólni,hívni telefonálgatni.De hát ő az ugymond szolgáltató,nem?Ja azt azért hozzá teszem,hogy víz-gáz szerelő.Tehát nem is azzal van a gond hogy nem ért hozzá...Én mint laikus azt mondanám ez már megért egy cserére.Hiszen az benne a lényeg,hogy oda csavarom ahová akarom.Ő s szakember,most én mondjam cserálje már ki a francba?Vagy miért jó hogy állandóan hozzá kell nyulkálni?
Van/volt valaki ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!