Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik az az ország, ahol a...

Melyik az az ország, ahol a lehető legkevesebb cigány él, és ha élnek is páran, ha bűnöznek, megbüntetik őket, és nem megveregetik a hátukat, h semmi baj, és csak adják nekik a segélyt?

Figyelt kérdés
szerintem mindenki érti mire gondolok.
2009. dec. 21. 21:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
61%

22:05-nek

"A jövőben ne írj semmit, nem érdekel senkit a véleményed ebben az országban. "

Csak a magad nevében beszélj legközelebb!!

2009. dec. 21. 22:15
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

Örülj neki hogy sikerült beilleszkedned a társadalomba :) Én tényleg örülök hogy még kívülről sem látszik rólad hogy roma vagy, mert emiatt sokan szoktak szívni.

A gond az egyébként, hogy a romák 90%-a így viselkedik. Ezt ne hívjuk kivételnek

2009. dec. 21. 22:16
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

22:05-ös: milyen viselkedés ez töled:

"a jövőben ne írj semmit, nem érdekel senkit a véleményed ebben az országban"

Nehogy már te mond meg, hogy ki irtah ide és ki nem, másodszor honnan tudod, hogy mást esetleg nem érdekel az elözönek a véleménye - nem te vagy az ország!

Az ilyen viselkedés minden, csak nem normális!

14/29 anonim ***** válasza:
67%
21:50 vagyok!!!Csak kiváncsi lennék,hogy nektek nem esne-e rosszul ha azt mondanám,hogy MAGYAROK...Én is az vagyok,és annak is tartom magam!!Az elöttem szoló pedig nem látt a primitivségtöl
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy Észak-Korea ban nincsenek cigányok de nem mennék

oda inkább Japán vagy valami északi ország talán ott nincsenek :S

Darth Vader

2009. dec. 21. 22:18
 16/29 anonim ***** válasza:
Bocsánat..a 22:05-ös
2009. dec. 21. 22:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy azok a legjobb országok a világon, ahol nem élnek ezek a bűnöző elemek.

Japán, Dél-Korea, Új-Zéland

2009. dec. 21. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
40%

de tudod sok cigánynak szarul esik hogy "CIGÁNYOK, de nem a magyarok miatt, hanem a többi cigány miatt.

mi lenne ha nem csak sajnáltatnátok magatokat, hogy mennyire rasszisták a magyarok? nem utálom se a kínaiakat, se a négereket, ahogy mások se, és furcsa mód az összes kornyező ország rühelli őket, vajon miért? Biztos micsoda rasszista az Európa mi? De fúrcsa, az arabokat befogadják akik dolgoznak. mi lenne ha egyesek kihúznák a fejüket a seggükből és a való világba is beleszimatolnának végre?

de igazából én vagyok a hülye, hogy leállok vitatkozni primitív emberekkel akik azt hiszik látnak.

2009. dec. 21. 22:20
 19/29 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem lesz pontos amit írok, de a lényegre rávilágít. Mindenhol van valami, USÁban például a gettókban élő négerek. Német nyelvterületen török, arab bevándorlók. Párizs külterületein vannak olyan részek, ahol nem ajánlatos még nappal sem járkálni, de még a kocsidból kiszállni sem. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy mindenhol van valami népség, amelyiknek bizonyos része beilleszkedik, másik része meg gyakorlatilag közveszélyes bűnöző.
2009. dec. 21. 22:56
 20/29 anonim ***** válasza:

Darth Vader

ja pl Los Angelesben a bevándorló mexikóiak

2009. dec. 21. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!