Melyik az az ország, ahol a lehető legkevesebb cigány
él, és ha élnek is páran, ha bűnöznek, megbüntetik
őket, és nem megveregetik a hátukat, h semmi baj, és
csak adják nekik a segélyt?
2009. dec. 21. 21:29
2009. dec. 21. 21:43
európában pl nyugatra tőlünk.
de pl keletre ugyan szintén sok a cigány, de egyik helyen sincs annyi joguk és kevés kötelességük mint itt nálunk.
2009. dec. 21. 21:43
2009. dec. 21. 21:44
Hmmm... Én is nagy részben roma lány vagyok és elég normálisnak tartom magam,bár tény, hogy vannak köztünk olyanok akik szeretnek feltűnősködni meg lopni, csalni és hazudni. De kérdem én (aki tartja magát annyira intelligensnek, hogy normálisan tud kommunikálni emberekkel,soha nem loptam, csaltam!Hazudni már hazudtam,de szerintem minden ember került már olyan helyzetbe,ahol ez elkerülhetetlen volt!),vajon minden magyar tökéletes és szent? 15 éves korom óta dolgozom, érettségiztem, főiskolára jártam, beszélek idegen nyelvet,magyar élettársam van és boldog vagyok! És ha bárkinek elmondom, hogy roma vagyok meglepődnek,mert soha nem gondolták volna rólam. És minek köszönhetem? A családomnak és a neveltetésnek. Tudjátok nem egy magyar emberrel beszélgettem és be kell vallanom meglepődtem,amikor páran bevallották sötét dolgaikat (hadd ne részletezzem)! Egyszóval mindenhol vannak kivételek! Cigányok között is vannak olyanok akik megérdemelnék,hogy a porig alázzák őket,de a magyarok között is akad bőven,akinek ugyan azt a sorsot szánnám.Csak ennyit szerettem volna kommentálni a kérdéshez és a válaszolóknak!
2009. dec. 21. 21:50
6/29 A kérdező kommentje:
rendben, mindenben van kivétel, igaz, de én nem bírom, ahogy a cigányokat védik ebben az országban. igaz, hogy nem csak emiatt utálom(nem vagyok rá büszke...) a hazámat.
7/29 anonim válasza:
ebben igazad van 21.50, de szerintem a rendes-nem rendes emberek aránya más a magyarok és a romák között
2009. dec. 21. 22:01
"Cigányok között is vannak olyanok akik megérdemelnék,hogy a porig alázzák őket."
tévedés. cigányok között is vannak páran akik megérdemlik, hogy jobb körülményeket kapjanak mert rendesek. De a nagy részük aljas kötekedő, bűnöző. Valszeg nem vagy igazi cigány, ha az lennél, vagy az lettél volna régebben, vagy éltél volna közöttük, akkor nem ezt mondanád. A legtöbb normális cigány gyűlöli a saját fajtáját.
2009. dec. 21. 22:01
2009. dec. 21. 22:02
Annyit hozzátennék az előttem lévő cigányhoz, hogy jó ha ezerből 1 kivétel van aki normális és a jövőben ne írj semmit, nem érdekel senkit a véleményed ebben az országban.
A kérdésre visszatérve, én is Észak-Koreát javaslom.
2009. dec. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések: