Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti nem mennétek világgá...

Ti nem mennétek világgá egyszer, egy-két hétre?

Figyelt kérdés
Éreztétek már azt, hogy fognátok magatokat bepakolnátok egy táskába ennivalót, innit, meg valamennyi pénzt, ruhát, és elindulnátok valamerre? Bármerre. Aztán út közben felszállnátok egy buszra, és mennétek amerre visz. Csak úgy. Hogy ne kelljen gondolkodni. Vagy csak én érzem ezt néha?
2014. ápr. 16. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is éreztem, de nem hiszem, hogy meg merném tenni valaha is. Nagy pénzpazarlásnak érezném, meg félnék, hogy szállás nélkül maradok, stb.
2014. ápr. 16. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy másik életben talán.

Azt gondolom, hogy vannak olyan típusú emberek, akik megtehetik ezt, illetve vannak olyan típusúak is, akik nem. Nagyon számít a beállítottság, mert azért kell egyfajta jellemnek és kisugárzásnak lennie ahhoz, hogy mindez jól alakuljon és nem mindenki alkalmas egy ilyen kalandra. Az út közben még ha nem is tudod konkrétan mi vár rád, de nagyjából elképzelhető, hogy milyen lehetséges dolgok adódnak majd és felelőtlenség belevágni, ha nincs meg hozzá a szükséges felkészültség.

2014. ápr. 17. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!